søndag 21. juni 2009

Noen små funn :-)

 

IMG_8545 

Gjenbruk / Second hand

Er så heldig å ha en bruktbutikk i byen og dette er blitt et populært sted for noen og enhver de siste årene. Mange leverer inn ting som de enten er lei av eller ikke har brukt for og så kan andre kjøpe det for en billig penge. Da vi kjøpte det gamle huset i 2005, fikk jeg dilla på denne stilen. Hadde ikke allverdens penger til rådighet for enda et hus, så bruktbutikken var stedet å lete ….

Tror egentlig ikke de helt hadde sett for seg at det var et marked for denslags når de startet denne butikken, men så er jo trenden med gammelt og brukt, blusset opp de siste årene. Vet det er mange med meg som bare elsker disse nostalgiske tingene :-) og nå er det langt mer folksomt i lokalet enn det var for 4 år siden….

 

IMG_8529   IMG_8567

 

Var en tur innom forleden…skulle egentlig ikke ha noe spesielt, men jeg hadde fri og ville titte litt…..:-) Den som i løpet av 10 minutter hadde favnen full og vel så det, var meg!

Falt for salt/pepper settet i galss! Fikk det for 10 kroner :-). Glasskålen ligner på en vi hadde i familien en gang – gøy!

IMG_8559

 

Den lille kurven kostet meg en femmer og vasen og den vesle skålen har tilhørt mor til en venninne av meg…….hun hadde nettopp levert en del ting til butikken og synest det var skikkelig gøy at det gikk til vårt gamle hus :-) Det grønne serviset var bare helt nydelig! Måtte ha det med !

Tøyposen sydde jeg for noen år siden…..det var dette med initialer da….:-)

IMG_8527  IMG_8538

At jeg også kjøpte en sofa og et blomstrete servise, hører med til historien. Bilder kommer senere.

Ha en fin søndag !

 

4 kommentarer:

 1. Hvor i alle verden handler du så billig da? Dette var jo flotte ting. Koselig med gamle ting i et gammelt hus - det hører sammen.

  SvarSlett
 2. De grønne tallerknene er helt skjønne! Man kan finne mye fint i slike butikker, blant mye rart;0)

  Her hos deg har jeg funnet mye annen inspirasjon også...har håndarbeid, scrapbooking, tegning og maling som hobby - artig å se hva andre driver med.
  Jeg skal prøve å rydde litt her hjemme i løpet av sommeren, kanskje ting dukker opp, slik at jeg kan få orden på alle prosjektene mine. Husbygging/oppussing tar mye tid og plass, og etter å ha flyttet ting fra rom til rom i et par år nå, håper jeg at det kan bli bedre etterhvert!

  SvarSlett
 3. Kjempe fint!!! :-) skjønner at du er fornøyd!

  koselig med gammel hus, skulle ønske jeg kunne bodd i et gammelt hus! Jeg skal se etter det om et år eller to!

  ha en fin søndag! :-)

  SvarSlett
 4. Hei.....
  Ja...du er som meg...favnen full...pluss enda mer....jeg driver jo litt salg og....men beholder mye også:)
  Har lagt ut en del nye innlegg med noen fine bilder av mange gamle nostalgiske ting....
  Klem edda

  SvarSlett