mandag 7. juni 2010

Til et hjørne av hagen / To a corner of my garden.......


.....tar jeg med meg den gamle radioen (min mann har dilla på denslags-har noen stykker å velge i :o) og litt lesestoff, og nyter roen etter en travel uke :o)))
.....i bring my old radio and some magazines and find peace and quiet after a buisy week :o)


Som så mange andre her i blogglandia, er også mine juni-dager fylt med avsluttninger med skole- og med arbeidskamerater, avgjørende forballkamper og utflukter i regi av både foreldre og skolesystem. Bursdager skal feires både en og tre ganger og ferien planlegges.As a lot of other people my first days of june are filled with several social gatherings before leaving classmates and colleagues for the summer, and birthdays are to be celebrated even twice ( and more..:o).
Mange hyggelige mennesker og koselige sammenkomster! Ganske god på organisering blir en også når det stormer som verst:o))))

A lot of nice people to meet and you are quite a pro organizer before the summer catch up with you:o))
Og så var det hagen, da…… Fint med disse blomstene som klarer seg selv noen uker uten “barnevakt”. De står likevel tålmodige og ønsker velkommen når en får satt seg ned i et deilig fredelig hjørne med et interiørblad og litt håndarbeid:o)))I love the flowers who bloome even if I don’t reach to look after them dayly. The just wait patient until I can find some rest in a corner of my garden along with a interior magazine:o)
Så deilig å bare være til en liten stund……:o)

Nice just to feel alive for a moment….:o)
Ikke sant? :o))) Don’t you think? :o)))Jeg har vært så heldig å motta denne skjønne awarden fra min herlige bloggvenn Lokki med Lev livet lett. Tusen hjertelig takk min venn! Jeg anbefaler å legge turen innom henne – Lokki er god for hjertet:o)))

Jeg kunne ha sendt denne til hver og en av dere som legger igjen en hilsen her hos meg. Dere varmer hjertet mitt hver eneste en!! Velger likevel å sende den som en hilsen til snille Malin med bloggen Landtliv i Norregård. En nydelig blogg med en godhjertet jente som jeg har lyst å sende en liten oppmuntring i disse dager.


Thanks to my dear blogfriend Lokki from Lev livet lett for the lovely award! I pass it on to my kind friend Malin with Landtliv i Norregård as an encouragement these days.

Ønsker alle en god og solrik uke!!!
Klem fra Solveig

44 kommentarer:

 1. Her kan man godt sitte ned å bare nyte- du lager det vakkert og innbydende rundt deg! Gratulerer med awarden!

  SvarSlett
 2. Flott innlegg igjen. :) Så nydelige de små glassene og blomstene var. Virkelig søtt. Og koselig med en slik gammel radio da! Jeg likte veldig godt bilde der jeg ser litt av huset, stolen og bordet og treet i forkant. Vakkert, Solveig.

  SvarSlett
 3. For en nydelig hage du har,Solveig.Blomster som ikke trenger "barnevakt" hadde vært noe for meg.Ønsker deg en fin uke.Klem

  SvarSlett
 4. Har en slik gammel radio selv..og en som faktisk er eldre:O)
  Du har tydeligvis et fredet hjørne hvor du koser deg, det er godt;)Nydelig var det der også;)

  Nyt junidagene og klem fra meg;)

  SvarSlett
 5. Ser kjempe-deilig ut Solveig:-)
  Og VET hvordan du har det med alle avslutn. nå i juni..!
  Ha en fin uke vennen,
  klem Hege.

  SvarSlett
 6. Godmorgon!
  Åh så vackra bilder....
  Och grattis till Awarden!
  Hoppas du får en fin Dag!
  kram Kathrine

  SvarSlett
 7. God morgon!! Nydelig innlegg , og så flotte bilder. Ja, så godt å ta seg ein liten pause .... og VIKTIG ... i denne travle tida. Eg har hatt eit par dagar i Gøteborg, der eg bare kunne sleppa skuldrene ned. Godt. Nå er kvardagen der igjen og alle drar i deg og vil ha ein bit av deg. Ønsker deg ein flott dag.

  SvarSlett
 8. Vakkert og rofyllt innlegg Solveig..

  så viktig å ta små pauser innimellom all travelhet... om ikke det blir så lenge så blir det den stunden det blir..

  hos deg kunne jeg sittet å nydt stunen i laaaaaang tid..

  klemmer o=)

  SvarSlett
 9. ;O))))
  Her var jeg enda en gang;o)) Guri så flink jeg er;o)))
  Og du har deilige bilder, kirsebærtrær i full blomst er et liflig syn. Det er lenge siden jeg har sett det nå.... (leter etter et "geipikon") Etter noen deilige varme uker er her i dag kaldt vær. Frem med buksene og gensere igjen...
  Håper ikke det varer så lenge.
  Klemmer i fleng;o)))

  SvarSlett
 10. God morgen til deg:)

  Atter en gang et herlig innlegg som gir glede i hverdagen.
  Måtte alle vi mødre få en rolig tid etter skoleslutt! Og måtte vi få mange solrike dager og fortsatt drømme om et sommerhus som du har, for det ønsker JEG meg i allefall!
  Det eneste positive med en regnværsdag er at da får man røsket opp litt innendørs....
  Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 11. Hei.Virkelig nydelige bilder.Gratulerer så mye med Awarden.Deg fortjent.Mine barn er blitt så stor att det er slutt med disse avslutningene hær og dær.Men husker det godt både til jul og Sommer.Ha en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 12. Hei vennen!
  Tusen takk for koselig besøk en tirsdag formiddag!

  Utrolig lekre bilder hos deg! Har ikke problem med å forstå at du nyter herlige stunder i disse omgivelsene. Krysser fingrene for at vi får en solrik sommer i år - det har vi virkelig fortjent!!

  Ønsker deg en strålende flott uke videre!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 13. Ojojoj her var det mye balsam for sjelen.
  Vakre bilder og rolige stemninger

  Ønsker deg en flott dag

  SvarSlett
 14. Gratulerer med flott award!
  Nydelige bilder hos deg, du har en vakker blogg!!♥
  Her kom jeg virkelig i sommerstemning!:)
  Titter nok snart innom deg igjen, har lagt meg til :)
  Ønsker en vakker dag!
  Klem Anki

  SvarSlett
 15. hi solveig,
  nydelige bilder fra garden!!!!!
  ha en fin dag,
  klem fra regina

  SvarSlett
 16. Så flotte og sommerlige bilder..Høres ut som om du har litt på planet fremover, synes det er godt å ha litt slikt..Ha en flott uke videre, klems

  SvarSlett
 17. Jeg får en slik indre ro av å se på bildene dine Solveig. Det oser varme, glede og skjønnhet i dem og det tror jeg gjenspeiler deg som person (eller omvendt ;) )

  Ha en flott dag og kos deg i din nydelige hage.

  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 18. Hei...takk for alltid gode ord hos meg...jeg sender de i retur til deg...for her finner jeg alltid masse inpirasjon i hvert enkelt bilde. Hvis ikke jeg rekker et besøk til før jeg reiser, vil jeg ønske deg og dine en fantastisk sommerferie. Klem fra Maliva

  SvarSlett
 19. Tusen, tusen TACK du FINA!!!!! Du rör mig till tårar med dina snälla ord! Underbara bilder hos Dig, en lisa för själen!! Jag njuter alltid av dina vackra inlägg! Jag tar så gärna emot Awarden känner mig stolt och utvald;o)

  Ha det bäst! Kram Klem Malin

  SvarSlett
 20. For et vidunderlig innlegg kjære Solveig!
  Det var av det behaglige, rolige, nytende slaget - så jeg bare nikket med og hørte humla suse og roen senket seg:)) Akk ja - det er nå nydelig!
  Du er så flink til å lage de skjønneste innlegg Solveig! Du tar de skjønneste bilder også har du så mange herlige ting du tar bilder av! Vet du, det er så inspirerende!! Bare de yndige lappene du har festet rundt glassene - ååå det er så mange vakre detaljer, du er sabla dyktig Solveig og jeg nyter hvert et besøk hos deg!!
  Hurra for 3X7 - ha en vidunderlig dag og uke videre min venn!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 21. Først,kjære Solveig, for noen herlige hyttebilder under. Ser virkelig ut som et nydelig sted!!
  Så nydleig i "stille-kroken" din..lekkert med de blomsterglassene du har pyntet. Ja,og gratulerer med SÅ velfortjent utmerkelse!!
  Stor klem

  SvarSlett
 22. så nydelig stemning i hagen din! Vakre bilder:)

  God uke til deg også.

  SvarSlett
 23. Joda, det er så sant så sant! Her oppe i høga nord vet man omtrent ikke hvordan sommer'n har vært før den er over, så det gjelder å ta for seg på best mulig måte. Din oppskrift er slettes ikke dum :)

  Så vakkert med "bare en lapp" tvinna rundt et glass... det pirrer sansene! :)

  SvarSlett
 24. Åh ja, den med radioen, den kender jeg også godt fra min mand... vi har mange stående rundt omkring på loft og i kælder!!! Jeg synes egentlig også at de er ganske charmerende.

  Som sædvanligt har du taget de flotteste billeder, Solveig!!

  Stort klem

  Helle

  SvarSlett
 25. Takk for alt det vakre du viser oss..
  Blir glad av å sjå på bileta dine..
  Er ei herleg ro over dei :-)

  SvarSlett
 26. Hello my dearest Solveig, corner your garden is very beautiful:) Old radio is really cool!!
  Have a very nice evening
  Hugs
  Fleurette

  SvarSlett
 27. Nydelige bilder av epleblomster Solveig. Her har alle blomstene falt av treet, nå er det bare å vente på frukten.
  klem...Ellen

  SvarSlett
 28. Hei min venn!Dette var skikkelig nostalgiske bilder, følte stemningen på kroppen og det får meg til å virkelig lengte etter sommeren, den har nemlig ikke kommet helt for fult her på Lillehammer. Men etter et par dager med regn nå tenker jeg det blir flott i hagen, gleder meg skikkelig. Kos deg masse videre fremover Solveig og si ifra dersom du trenger litt flere avleggere fra meg, deler gjerne med deg jeg vet du.

  SvarSlett
 29. Vilka underbara bilder, måste vara en kamera med bra kvalité, är sådan skärpa i dina bilder, ha en fin dag, kram

  SvarSlett
 30. He-he...bratte bakker? ja gjett om vi har det også a. Derfor må jeg skryte av at jeg en sjelden gang tar meg en sykkeltur...knis;o)
  Ps! Det ble en tur i dag også..men nå var det en spennende pakke som venter meg på postkontoret. Klemz

  SvarSlett
 31. Vakkert, vakkeret!
  Har også en mann med sans for gamle radioer:) Har ikke tall på hvor mange som finnes rundt om,men kjekt å ta med ut en flott sommerdag!
  Nå har det hittil ikke hvert så mange sommerdager, men jeg lever i håpet:)
  Nydelige bilder som alltid!
  Ha en flott kveld Solveig!

  SvarSlett
 32. jeg er sikker på at du har mange slike koselige hjørner i hagen- dette ser jo helt herlig ut!! Fikk interiørblad i posten i dag- får håpe jeg kan lese det utendørs i morgen;) Håper du holder deg flytende med alt som skjer;) Flott radio!!

  SvarSlett
 33. Hei Solveig!!
  Et fint hjørne du har her....deilig å trekke seg tilbake her :o) Alltid travelt på denne tiden og mye som skal rekkes over!! Heldigvis er været fint...og idag må jeg jobbe litt ute!!
  Et nydelig stettefat du har her.....og koselige stemningsfulle bilder :o)

  ha en fin dag Solveig :o)

  SvarSlett
 34. Här för första gången. Såg att Lantliv i Nörregård fått en award och blev nyfiken. Vilken fin blogg och vackra bilder. Jag kommer gärna igen och lägger mig som följare.
  Ha en fin dag!
  Kramar Pia

  SvarSlett
 35. hei hei solveig

  ah....så mange vakre bilder mmmm...bare elsker denne tiden hvor det bugner av flora i alle farger og dufter...
  jeg er også tilhenger av de blomstene som klarer seg uten barnevakt :0)
  ..ønsker deg en finfin helg med masse hagekos!
  moaklem

  SvarSlett
 36. Solveig min vän! Så vackert så vackert så vackert!
  Tack!!! Du om någon är värd alla awards som finns!

  Kram Annie

  SvarSlett
 37. Hei!
  Her var det rett og slett mye vakkert å se på! Veldig inspirerende og lekker blogg, og jeg håper det er greit at jeg linker deg i min blogg.
  Hjertens enig at det er mange aktiviteter for tiden! Skulle rett og slett ønske man hadde litt bedre tid til å nyte årstiden og hagen, men snart skoleferie og da roer det seg. :)
  Fortsatt god helg!
  Trine

  SvarSlett
 38. Et herlig hjørne av hagen! Nydelige bilder som vanlig:)

  Hektisk her også, men snart er det ferie:) Klem

  SvarSlett


 39. شركة نقل عفش
  اهم شركات مكافحة حشرات بالخبر كذلك معرض اهم شركة مكافحة حشرات بالدمام والخبر والجبيل والخبر والاحساء والقطيف كذلك شركة رش حشرات بالدمام ومكافحة الحشرات بالخبر
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة تنظيف خزانات بجدة الجوهرة من افضل شركات تنظيف الخزانات بجدة حيث ان تنظيف خزانات بجدة يحتاج الى مهارة فى كيفية غسيل وتنظيف الخزانات الكبيرة والصغيرة بجدة على ايدى متخصصين فى تنظيف الخزانات بجدة
  شركة تنظيف خزانات بجدة
  شركة كشف تسربات المياه بالدمام
  شركة نقل عفش واثاث

  SvarSlett


 40. شركة نقل عفش بالرياض وجدة والدمام والخبر والجبيل اولقطيف والاحساء والرياض وجدة ومكة المدينة المنورة والخرج والطائف وخميس مشيط وبجدة افضل شركة نقل عفش بجدة نعرضها مجموعة الفا لنقل العفش بمكة والخرج والقصيم والطائف وتبوك وخميس مشيط ونجران وجيزان وبريدة والمدينة المنورة وينبع افضل شركات نقل الاثاث بالجبيل والطائف وخميس مشيط وبريدة وعنيزو وابها ونجران المدينة وينبع تبوك والقصيم الخرج حفر الباطن والظهران
  شركة نقل عفش بجدة
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة نقل عفش بالدمام


  SvarSlett