torsdag 15. september 2011

Atelje Skogslyckan;o)

 

 

 

Som nevnt før; noe av det som gledet mest i sommer, var å møte flere av dere herlige bloggvenner;o) Hvert eneste møte minner meg på hvor glad jeg er for at jeg startet med blogging, og da kanskje mest av alt fordi det har ført meg frem til så mange fine mennesker som jeg før ikke visste om!!;o))) Om en er en type blogger som helst vil være litt anonym, eller om en driver en bedrift der en er litt mer profilert, spiller ingen rolle. Å treffe ulike mennesker som en møter for første gang, men allikevel føler at en kjenner på et vis, gir meg utrolig mye glede og mange fine opplevelser.

 

 

 

Ferie 2011 554 til blogg

 

Det er ikke alltid en går på besøk med kamera, men jeg er glad jeg fikk ta noen bilder til inspirasjon hjemme hos skjønne Pia i Sverige! Pia har bloggen Atelje Skogslyckan og driver egen nettbutikk full av skjønne nostaliske ting! I fjor bestilte jeg noen saker fra henne, og tror du ikke jenta stod i egen person på mitt hjemsted med tingene! De hadde hun tatt med i bagasjen når hun likevel skulle på ferie og glad var jeg, for da fikk jeg jo møte henne og mannen også;o)))

 

Ferie 2011 551 til blogg

 

 

Noen hjem er mer gjennomførte stilmessig enn andre, og Pia’s hus er virkelig et av de du bare går og kikker og kikker for å ikke gå glipp av detaljer.  Nyt denne flotte peisen, da!

Ferie 2011 564 til bloggen

 

 

Overalt er det stilleben med vakre ting satt sammen så de skaper en varm atmosfære.

 

Ferie 2011 568 til blogg

 

 

 

 

 

Ferie 2011 555 til blogg

 

Bildene taler for seg, ikke sant?!

 

Ferie 2011 600 til blogg

Bildene legges ut med tillatelse fra vertskapet;o)

 

Som min mann sa etter å ha møtt flere av dere bloggvenner; “Veldig spesielt egentlig…….. Man møter mennesker man aldri har sett før, og blir mottatt som om en skulle vært i nærmeste familie!!  “

Takk til Pia og mannen for en koselig lunsj i deres flotte hjem!

Og alle dere andre; håper dere lar dere inspirere like masse som jeg;o)))

Nå er det ikke lenge til helg igjen! Jeg for min del gleder meg til enda flere sosiale sammenkomster – høsten er en nydelig tid;o)))))

Ønsker deg en flott dag!!

Klem fra Solveig

20 kommentarer:

 1. gosj... har du vært der ??? hos Pia??

  SvarSlett
 2. Åhhh så fina bilder från Pias underbara hem!!!
  Så roligt att besöka hennes hem!!!
  Och Så inspirerande!
  Ha en fin dag!
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 3. Virkelig et nydelig "blogghjem" du har besøkt i sommer! Så flotte bilder du har tatt der også. Likte spesielt godt det av skapet, der man kan se inn i et annet rom samtidig. :)

  SvarSlett
 4. Åh Solveig du underbara människa!!! Jag sitter här med tårarna trillande när jag läser. Och jag häpnar över dina bilder du tagit. En sån speciell känsla att du tagit bilder i helt andra vinklar, och det är som att se sitt hem med helt andra ögon för första gången! Glömmer aldrig när vi träffades första gången, ja vissa människor möter man bara i en högre dimension. Den där känslan du beskriver att man liksom känner varandra fast man aldrig setts förr. Bloggningen öppnar så många dörrar till dessa möten med folk som kommer att stanna för alltid i ens liv, fast på olika sätt. Vi kommer att ses igen det vet jag, och tror inte det var sista gången ni kom till Skogslyckan. Här är dörren alltid öppen för er. Hälsa familjen så gott.
  Massa kramar Pia

  SvarSlett
 5. Pia's hjem har jeg alltid skjønt er en opplevelse;dine bilder bare bekrefter det.Og inntrykket mitt av husfruen er likeså,Pia er så positiv og herlig!Så heldig du er som har fått titte inn i dette nydelige hjemmet:))
  toveklem:)

  SvarSlett
 6. Herlig herlig.Heldig du som har vært der.
  Hun har bare de flotteste ting...
  ha en fin kveld
  eddaKlemmer

  SvarSlett
 7. Så fint hun har det :-) Det er veldig mange hyggelige mennesker der ute, og det er artig å treffe folk man 'kjenner' uten å ha møtt dem før :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 8. Blogg venner er herlige og skjønne folk -alle trur æ. Har bare truffet på hyggelige mennesker..., men vet jo at det er noen andre også...men de har heldigvis ikke hilst på mæ!
  Tenk så heldig du er , som har hilst på denne trivelige damen.
  Takk for at du deler med oss som ikke har vært der!

  SvarSlett
 9. Du tog orden ur min mun! Visst är det något speciellt med oss bloggvänner - ja, man känner sig som vän, sinsemellan!
  Ja, Pias hem såg bekant ut, från bloggen Skoglyckan!

  Jag tror jag skall ta en titt på hennes butik nu!

  Önskar dig ett trevligt slut på veckan!

  Klem!
  -Pia-

  SvarSlett
 10. Dear Solveig, joint meetings are always beautiful and nice.
  Blog Pia is very beautiful and inspiring.
  You also like to go visit.
  It is so comfortable with you.
  With a hug
  Iva

  SvarSlett
 11. Nydelige bilder Solveig... Og Pia virker å være en varm og hyggelig dame.. heldig du som har truffet henne.. Og ja det er utrolig hyggelig å møte bloggere.. Jeg traff flere i sommer jeg og .. blant annet Viola... utrolig kjekt... det setter man pris på..

  ønsker deg en fin helg skjønne du =))

  klemmer Kerstin

  SvarSlett
 12. Åh det må have været en rigtig fin tur I havde i sommer, tænk at komme på besøg i et så charmerende hjem (jeg HAR husket at stemme på hendes hjem i konkurrencen!!). Ydermere virker Pia som et dejligt varmt menneske, vurderet alene udfra blogperspektivet naturligvis!
  Dejlige billeder Solveig!

  Rigtig god weekend til dig og din familie!

  Klem Helle

  SvarSlett
 13. Din man sammanfattade det jättebra, för så är det ju. Vilken rolig resa ni gjorde, såg att ni var i Skåne också. Så roligt och se bilder från Pias skogslycka, där är så jättefint.
  Önskar dig en mysig fin helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 14. Så fina bilder från Pias vackra hem ;) förstår de va roligt att träffas..
  ha en skön helg
  kram pia

  SvarSlett
 15. Hallo fine du!!
  SÅ vakkert - for et hjem - og hvilken varme bildene formidler! Ja teksten din også! Vet du jeg stemmer så i, denne bloggingen medfører så mye hyggelig - en møter mennesker en ellers aldri ville møtt, fine mennesker med samme interesser - som du da Solveig!
  Takk for inspirasjonen og fine høstdager ønskes deg :0)))
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett

 16. شركة نقل عفش
  اهم شركات مكافحة حشرات بالخبر كذلك معرض اهم شركة مكافحة حشرات بالدمام والخبر والجبيل والخبر والاحساء والقطيف كذلك شركة رش حشرات بالدمام ومكافحة الحشرات بالخبر
  شركة مكافحة حشرات بالدمام
  شركة تنظيف خزانات بجدة الجوهرة من افضل شركات تنظيف الخزانات بجدة حيث ان تنظيف خزانات بجدة يحتاج الى مهارة فى كيفية غسيل وتنظيف الخزانات الكبيرة والصغيرة بجدة على ايدى متخصصين فى تنظيف الخزانات بجدة
  شركة تنظيف خزانات بجدة
  شركة كشف تسربات المياه بالدمام
  شركة نقل عفش واثاث

  SvarSlett


 17. شركة نقل عفش بالرياض وجدة والدمام والخبر والجبيل اولقطيف والاحساء والرياض وجدة ومكة المدينة المنورة والخرج والطائف وخميس مشيط وبجدة افضل شركة نقل عفش بجدة نعرضها مجموعة الفا لنقل العفش بمكة والخرج والقصيم والطائف وتبوك وخميس مشيط ونجران وجيزان وبريدة والمدينة المنورة وينبع افضل شركات نقل الاثاث بالجبيل والطائف وخميس مشيط وبريدة وعنيزو وابها ونجران المدينة وينبع تبوك والقصيم الخرج حفر الباطن والظهران
  شركة نقل عفش بجدة
  شركة نقل عفش بالمدينة المنورة
  شركة نقل اثاث بالرياض
  شركة نقل عفش بالدمام

  SvarSlett