tirsdag 29. desember 2009

Nyttårsønsker og zinkbilde!

Håper alle har hatt en nydelig jul!

Her har det i allefall ikke manglet på julestemning! Det har snødd nesten like mye i virkeligheten som i blogglandia i år:o))))

 

Her har det gått i både ute- og innesysler.  Vi har brent bål, spiddet pølser og hatt akedag med gode venner …..og jammen er det ikke blitt tid til litt hobby for ho mor også:o)

Min bedre halvdel skaffet meg en zinkplate og det måtte jo prøves ut:o)  Kjempespennende å lage bilder på et nytt materiale!! Noen forbedringer må gjøres for å få det mer slitesterkt, men noe å bygge videre på er det i alle fall:o)

_MG_2224 til blogg

 

Teksten er risset in i malingen;

Bonne Anne   

Czechoslovakia Scastny Novy Rok

_MG_2226 til blogg 

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Onnellista Uutta Vuotta

_MG_2267 til blogg

Hadde litt hekledilla før jul og noen av mine “snøfnugg” fikk pynte opp en zinkfat:o)

 

_MG_2246 til blogg

Reinlavmosen jeg plukket i  høst ble endelig festet på hønsenetting og laget hjerte av:o) Enkelt pynter det opp  et av de gamle vinduene fra hytta vår. Synes det skaper vinterstemning med et snev av….vår?? :o)))

_MG_2087 til blogg 

Mange gode julekaker er fortært ( spes. de nydelige kransekakestengene min mann baker!!!), det fineste serviset er plukket frem, likeså skålene fra Miljøgården og servise fra Lene Bjerre, som er jeg er så glad i:o)

 

152ØØØØ

Jeg har alltid syntes at årskiftet har vært litt magisk. Det er jo egentlig bare som andre døgn der en går fra natt til dag, men likevel.....Et nytt år: hva kommer det til å bringe? 

Jeg sier som Minna med den vakre bloggen Blomsterverkstad ( ta en tur innom og kikke på alt det nydelige denne dama lager!) : På en skala fra en til fem -  hvor høyt i trivsel kommer du? Og hvis du havner på en 2 -3; er det noe du kan gripe fatt i og gjøre noe med til neste år? Eller kanskje er du tilfreds som bare det og vil fortsette på samme måte……:o)))

_MG_2220 til blogg

Snille deg; tusen takk for året som har gått. Takk til alle nye venner her i blogglandia som har gitt meg så mange herlige og fine ord…..setter utrolig pris på det!!! Så kjekt det har vært å bli kjent med dere!!!

Til alle som kikker innom her hos meg: jeg ønsker deg en nydelig nyttårshelg og et feiende flott 2010!! Håper du følger meg inn i det nye året også. Det er så kjekt å ha deg med:o)))

Godt nytt år fra Solveig

Happy new year with a picture of zinc!

I hope your Christmas has been marvellous! Here where I live the snow has been falling the whole Christmas through and made a wonderful winter landscape! We have been outside lightning bonfire and trying sleighride for a change:o) Off course I have also enjoyed my hobbies too:o) My husband found me a plate of zinc and off course I had to make a picture!! This I want to try more! The text i written in the paint.

I’ve also made a heart and hung it over my old kithchen window. It gives me the feeling of winter…..and spring at the same time. My croched stars has got a place om the zinc dish:o)

Dear friends; It has been such a pleasure getting to know you here in blogland:o) Thank you for all the nice words in my blog this year….I really appreciate all of you! I hope you’ll follow me further on:o))

Happy new year everybody!!

Hugs Solveig

 

55 kommentarer:

 1. Herlig julestemning hos deg,Solveig-klart en kan mikse "Jesus og nisser"..:)
  Helt nydelig det nye bildet du har laget...og takk for koselig hilsen hos meg og for fine innlegg om kommentarer i året som har gått. Glad jeg fant deg..gleder meg til nye bilder fra deg i 2010!! Godt nytt år!!
  klem

  SvarSlett
 2. Hos deg trives jeg veldig godt, det er som å komme hjem. :) Føler meg iallefall som hjemme, og det ville jeg nok gjort om jeg hadde besøkt deg på ordentlig også. :)

  Virkelig et sjarmerende bilde du har laget, så koselig, og så vakkert på samme tid. Det hviler noe godt og trygt over englemotivet. Flotte snøkrystaller du har hekla, og de stengene fra mannen din var så vakkert pakket inn med pynt. Så fristende ut!

  Jeg er enig med deg; har også alltid sett på nyttårsaften, og natten til 1.nyttårsdag som noe magisk. Man går over i noe nytt, og rent. :) Godt nytt år til deg, Solveig! Klem fra Hulda. :)

  SvarSlett
 3. Hello my dear Solveig, your pictures and decorations are amazing!
  I wish you a wonderful and happy new year 2010!!
  Fleurette

  SvarSlett
 4. Så nydelig bilde du har laget, Solveig! Synes englemotiver er spesielt lekkert, og måten du komponerer bildene dine på er rett og slett bare vakkert. Du er så utrolig flink, og du slutter aldri å imponere.

  Ønsker deg et riktig godt nyttår, og gleder meg virkelig til å følge deg videre i det nye året!

  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig sinkbilde! Hvem hadde trodd at noe så vakkert kunne skapes av en liten grå plate? ;)

  Likte aller best mosehjertet på det gamle vinduet, må jeg innrømme. Så enkelt, og så nydelig!

  Ha en riktig fin nyttårsfeiring dere også! Og ennå er det noen dager igjen av julen sånn at de siste kakene kan fortæres ;)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 6. Du er en inspirerende jente som jeg GLEDER meg til å følge inn i 2010!!
  Nydelig laget Solveig:-)
  Tusen takk for hyggelige kommentarer i tiden som har vært,
  -jeg setter stor pris på å ha blitt "kjent " med deg:-)
  Riktig godt nytt år til deg og dine, vi blogges:-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 7. Jeg er helt enig med deg og Mina!
  Riktig godt nytt år og takk for gode "stunder" i 2009!
  Klem fra Hanna

  SvarSlett
 8. Alltid fine bilder frå deg. Hos meg kjem dei på kryss og tvers, og er tatt midt på natta med skarp blitz og er slett ikkje som dei ideelt sett burde vere... men, men, betre enn ingenting, so long.. Hekledilla før jul? Eg syns du laga bilder i lange baner, hekla sjal, laga kremmerhus, flettekorger og eg veit ikkje kva!? - og så fekk du jammen tid til å hekle snøfnugg og, -søv du om natta i det heile? Imponert. Ja, blir spennande med eit nytt år. Noko blir nok forandra både for deg og meg tenkjer eg. Blir spennande å sjå...

  SvarSlett
 9. Men oj, vad du är duktig!Vilken vacker tavla!
  Och vackra bilder.
  Sån mysig jul ni haft, det är en härlig känsla att ta med sig in i det nya året.

  Önskar dig ett Gott nytt år!
  Kram Hannis

  SvarSlett
 10. Hvilke fine og stemningsfyldte billeder!

  Bare indenfor for at ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår!

  Klem Helle

  SvarSlett
 11. Sååå vackra bilder och som vanligt vill jag ha allt jag ser. ;O)
  Detsamma till dej/er ett Gott Nytt År.
  Kramar.

  SvarSlett
 12. Hei solveig :o)
  Så fine ting du har laget og dette bildet var nå bare så skjønt!! Årsskiftet er spesielt....og nå er jeg glad vi er ferdig med dette året og gleder meg til et nytt ubrukt år!! Så har vi vel alle selv ansvar for å gjøre det best mulig!!
  tusen takk for nydelige og inspirerende innlegg hos deg!!
  Takker for det gamle og ønsker deg et godt nyttår :o)

  SvarSlett
 13. Heisan Solveig..

  Kikker innom for å takke for alle herlige og inspirerende innlegg du har delt med oss..

  Gleder meg masse til et nytt blogg år med deg..

  Et nytt år er snart her...med mange nye blanke ark...

  Takk for det gamle ...og Godt nytt år...


  Klem Kerstin

  SvarSlett
 14. Hei:) Er glad for at jeg fant veien til denne fantastiske bloggen. Skulle oppdaget deg litt tideligere;) Men nå skal jeg iallefall følge deg i det nye året. GODT NYTTÅR!

  SvarSlett
 15. Hei hei Solveig. Hos deg har jeg stortrivdes fra første dag, og blir til stadighet imponert over alt det vakre du lager. Gleder meg til å følge deg i 2010 også, og se hva som dukker opp da.
  Stor klæm Susanne

  SvarSlett
 16. Ja, Solveig - hos deg er det godt - og spennende å være innom! Du er utrolig kreativ og flink og tar de vakreste bilder - her dukker jeg opp også i 2010!
  Ønsker deg et riktig godt nytt år!
  Klem Marit :o)

  SvarSlett
 17. så flott lesning...
  så nyydleige bilder!! utrolig vakkert,- slikt gir energi...
  likte også så godt de netting lyktene!
  kos med bål og pølsespidding! det er kaldt og eventyrlig ute, gikk meg en tur i 14 - nå isted...

  vi blogges neste år også,- liker så godt å følge med deg, og tar imot all inspirasjonen du gir oss...

  go `klem og godt nytt år!!

  magny

  SvarSlett
 18. Hei! Fant bloggen din via Kari - My home is my castle, og det var en hyggelig oppdagelse så nå har jeg lagt meg som følger :) Så mye flott du lager! Virkelig originalt og stilig! Selger du eller lager du bare til eget bruk?

  Godt nyttår!

  SvarSlett
 19. Underbara bilder du visar,så inspirerande!!!
  Vill även önska dig ett gott nytt år!!
  Kram
  ninni

  SvarSlett
 20. Nok engang må jeg si at det er så vakkert og stemningsfullt her inne hos deg. Bildet du har lagt inn i starten og slutten av dette innlegget var bare helt nydelig! Selvsagt skyldes jo det motivet, men stemningen i bildet er bare til å ta og føle på!

  Vil ønske deg et godt, kreativt og innholdsrikt år!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 21. Nydelege glimt...
  Du er flink!

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 22. Utrolig fint zink bilde, svak som jeg er for zink. Flotte bilder du har tatt også, blir helt hensatt. Det er så delikat!

  Ønsker deg også et flott nytt år.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 23. Så nydelige og varme bilder. Virkelig delikat.

  Ønsker deg rt riktig Godt Nytt år

  SvarSlett
 24. Hei der Solveig og takk igjen for et nydelig og inspirerende innlegg;)
  Sinkplate ja, det drog jeg og med meg hjem fra jobb endag, tenkte klippe emg englevinger utav den men det ble med den ene...Men snart, nytt år nye muligheter ;)

  Ønsker deg et riktig godt nytt år og ja, bloggen blomsterverkstad er et nydelig sted det og ;)

  Klem

  SvarSlett
 25. Nydelig bilder som gleder meg nok en gang! og nydelig zinkbilde!
  Ønsker deg en god slutt på år 2009 og en god start på 2010!
  masse nyttårsklemmer fra meg;)

  SvarSlett
 26. Hei Solveig! :) Så kjekt at du la att så gode ord hos meg! Og du verden for ein vakker blogg eg fann her! Bildet du har laga er berre VAKKERT! Eg er så glad i zink, og då var dette midt i blinken! Legg meg til som følgjar; så skal eg lese meir om kva du styrar med seinare!

  Godt Nytt År!
  Klem frå Elin ♥ ♥ ♥

  SvarSlett
 27. Det har vært koselig å følge deg og se på dine kreative ideer! Takk til deg for denne blogge-høsten. Gleder meg til å komme hit igjen i det nye året... Takk også for alle dine hyggelige kommentarer på bloggen min, setter pris på alle sammen :)

  Jeg ønsker deg og dine et godt nytt år!

  Klem, Sylke

  SvarSlett
 28. Hello dear Solveig,
  This is all so beautiful. I love how you adorn your lovely home. Your photos here today are so pretty and inspire me. I love that heart you made hanging on the window. Thank you so much for your sweet words on my blog.
  Have a wonderful new year as well.
  hugs

  SvarSlett
 29. Vil få ønske deg og dine et riktig Godt Nytt År !!
  Jeg gleder meg til å følge deg videre :)
  Takk for et flott bloggår og tusen takk for alle de gode hilsenene du legger igjen hos meg . Jeg setter så utrolig stor pris på dem :)
  Nytt år og nye muligheter...
  Nyttårsklem fra Kari

  SvarSlett
 30. Du er så flink! Jeg gleder meg til neste år, og takk for koselige kommentarer i året som var:) Riktig godt nyttår! Klem

  SvarSlett
 31. Hei Solveig! Så koselig julepyntet hjem du har! Er en stund siden jeg var innom deg, og jeg er så imponert over alt du lager! Likte veldig godt det siste bildet ditt!!

  Ønsker det et riktig godt nytt år!:)

  Klem Nina

  SvarSlett
 32. Vackert!!
  Vilken stämning det är hos dig!!
  Ska bli kul att följa och inspireras av dig 2010!! Ha nu ett riktigt mysigt nyårsfirande;o)
  Kram Kram Malin

  SvarSlett
 33. Så vakkert!!
  Uff a meg, jeg rakk aldri å lage julehjerter, men det blir jo jul til neste år også... "smiler"..
  Godt nytt år!!
  Klem Fredrikke :o)

  SvarSlett
 34. Hei vennen!
  Tusen takk for koselig romjulshilsen!!!

  For noen vakre bilder du viser - helt nyyydelige!!! Ikke vanskelig å forstå at du har hatt en herlig jul iallfall :o)

  En herlig jul har også jeg hatt, og jeg har kosa meg masse her hjemme hos mamma og pappa - late, deilige dager!! Vi har det "passe kaldt", ca 10 minus og klart fint vær. Har akkurat vært og gått meg en liten tur i strålende måneskinn - sukk såååå vakkert!!!

  Så er det nyttårsaften i morgen, og et nytt og ubrukt år står fremfor oss - gleder meg masse til å stige inn i det :o)

  Ønsker deg en strålende flott nyttårsfeiring, og så "sees" vi til mange hyggelige stunder i det nye året... :o)

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 35. halloen kjære solveig..
  ja her var det julestemning til 1000...
  innom for og takke for 2009, og gleeeeder meg til og blogge mer med deg i 2010...
  du er også bare herlig(bare så du vet det, hihi..)
  mange moaklemmer
  PS! så søøøøte snefnugg...flinking!

  SvarSlett
 36. Så flotte bilder du viser, en fantastisk herlig blogg, her kommer jeg helt sikkert tilbake. Ønsker deg et riktig godt nytt år! Klem fra Mette

  SvarSlett
 37. Ville titta in på årets sista dag och önska dig ett fint avslut på det gamla året samt önska dig allt gott ínför det nya, 2010, vill oxå tacka dig för alla dina rara och uppmuntrande hälsningar, är så glad att jag hittade dig, tack för ett trevligt bloggår tillsammans och jag ser verkligen fram emot det nya, nyårskram din bloggvän VIOLA

  SvarSlett
 38. Hello Dear Solveig,

  I am always so very happy when I see a new posting on your blog and love my anticipation of my visit to you. Your home is so full of your amazing creative talent and the love in every piece you make shines through in each and every one.

  I without fail have enjoyed my visits with you and to be able to share your beautiful creations is such I privilege.

  Thank you so very much for your wonderful comments on my blog I love every one. Your frame, crocheting and heart are just stunning. How wonderful to be you and have that amazing ability inside of you.

  I wish you and your family a wondrous New Year and I so look forward to visiting you next year!

  hugs
  kim xxx

  SvarSlett
 39. Dear Solveig,
  nydellige bilder!!!!

  I wish you and your family a wonderful NEW YEAR!

  hugs,Regina

  SvarSlett
 40. Hajo vennen;o)))
  Tusen takk for nok en koselig hilsen. Hos meg har alt gått i stampe;o/ Barna er hjemme fra barnehagen, far på jobb, og mor er SLIIIIITEN.
  Har ikke energi til å gjøre noen ting, ikke engang å besøke andres blogger;o(( Når messa var over, så var det rett i juleforberedelser, så når julaften var over, så gikk lufta utav meg...;o)) Meeeeen til tirsdag er barna igjen i barnehage, og jeg har igjen tid til å gjøre slikt som gir meg masse energi, utfordre kreativiteten litt;o))
  Tror 2010 kommer til å bli et vannvittig spennende år, og jeg gleder meg vilt;o))
  tusen takk for det halvåret jeg har kjent deg Solveig, du er en knakanes god jente, som jeg setter utrolig stor pris på;o) Håper sjebnen en dag lar oss møtes;o)
  Masse gode nyttårsklemmer.
  Linda;o)

  SvarSlett
 41. Noe så nydelig!
  Du lager de vakkreste saker:)
  Takk for koselige kommentarer og herlige og innspirerende innlegg i 2009!!
  Riktig Godt Nyttår til deg og dine!!

  SvarSlett
 42. Ønsker å takke for et meget hyggelig bloggevennskap i året som snart er gått.

  Ønsker deg et riktig Godt Nyttår!

  Klem Tino :)

  SvarSlett
 43. thanks for beautiful pictures -
  I wish you for the new year only good days - and strength for challenges - stay healthy - greetings from germany - Ruth

  SvarSlett
 44. Takk for følget så langt . Og ett Godt nytt år ønskes deg og dine.

  Klem fra Mira.

  SvarSlett
 45. Eg kan nok signere det meste av det som har blitt skrive over her: det du viser fram er alltid nydelig, og det er ein fryd å besøke bloggen din. Det er ingen tvil om at du inspirerer mange til å skape vakre ting rundt seg. Du har noko spesielt!

  Eg gler meg til eit nytt år med nye mulighetar, og håpar på mange felles hobbystunder i tida som kjem;)

  Stor nyttårsklem

  SvarSlett
 46. Hi Solveig!

  The heart is very great, I like very much.

  Best wishes for the new year, to you and your family!

  Warm greetings, Lennu

  SvarSlett
 47. Flinke,Solveig.Bildet du har laget er så nydelig.Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år.Takk for mange hyggelige kommentarer og inspirasjon i året som har gått.Klem

  SvarSlett
 48. Godt nytt år, Solveig :)
  Så mange utrolige flotte bilder du viser fra hjemmet ditt. Virkelig et sjarmerende bilde du har laget også. Englemotiver og engler er bare nydelige :o) En inspirerende og herlig blogg som jeg kommer innom igjen, snart… Riktig godt nytt år til deg og dine, klem fra Mette ♥

  SvarSlett
 49. så fint du gör Solveig, gillar att du är så kreativ., du gör så fint jämt.
  Hoppas att ditt år blir underbart och jag följer dig gärna in i det nya året.
  Kramar i massor/Ingela.

  SvarSlett
 50. Hæææææærlig ! Godt nyttår til deg !

  SvarSlett
 51. Godt Nytt År Solveig!
  Tusen takk for din tilstedeværelse og for varme og hyggelige ord som du legger igjen hos meg!
  Deg setter jeg innmari stor pris på altså ❥
  Og så er du så innovativ og dyktig i det du gjør!
  Makaløst flink til å ta bilder er du også!
  Vakkert, så inderlig vakkert ❥
  Og takk for tips om positiv blogg, og når jeg er her hos deg - da er trivselen en soleklar femmer *)
  Ønsker deg en herlig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 52. Nydelig!!
  Jeg har en ting til deg inne på siden min:-)
  Klem J.

  SvarSlett
 53. Godt nytt år kjære du :-)
  Nyyyydelige ting du lager ! Har blitt lite og ingenting gjort på den kreative fronten her i hulen, men nå er det et nytt år med nye muligheter :-)

  Ønsker deg en fiiin uke !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 54. Er bare en tur innom for å ønske deg et riktig godt nytt år:)

  Mye fint på bloggen din som vanlig:)

  SvarSlett