torsdag 25. februar 2010

Gode bruktkjøp del 1 :o)

Allsidige Nostalgia i Nostalgias verden  utfordrer oss til å vise våre beste bruktkjøp. Ta gjerne turen innom den koselige bloggen hennes:o)

Jeg tror jeg må dele denne inn i flere, for jeg har flere “beste bruktkjøp” når jeg begynte å tenke etter:o))). Noen er små og slett ikke så verdigfulle, mens større møbler ser en jo mer igjen av. Jeg for min del er ofte lykkeligere med spennede bruktkjøp enn nye ting fra butikken. Hvorfor det mon tro? :o)

Disse boksene kjøpte jeg rett etter jul. Det er et sett på 7 stk – en stor og 6 små. De brukes til krydder og oppbevaring av smådeler som en elles ikke vet hvor en skal gjøre av. Tavlen lagde jeg i høst og minner meg om at “for et modig hjerte er ingenting umulig”:o) Barneskoene hadde jeg som liten.

_MG_6300 med skrift

Min mann ble litt forundret når jeg kom hjem med disse  “kjedelige” eggeglassene, men jeg hadde en plan:o) Å male på tre er noe av de kjekkeste jeg gjør og etter en liten havltime, hadde eggene fått staselig kjole på:o) Har brukt matt hobbymaling og malt dem litt “røft” , stemplet (med maling på stempel) - tekst og sirkel, samt festet en del av en gammel bok på fjøla:o)

_MG_6299 til blogg

Osteklokken fikk et strøk hvit hobbymaling og bilde av en urskive ble bearbeidet på PC ( smeltet et bilde inn der viserene skulle være :o). Brukte decpoage teknikk og utskrift på laserskriver for ikke å dra fargene utover.

 _MG_6280 til blogg

En ekte osteklokke:o)))

_MG_6268 til blogg

Denne lille duken kjøpte jeg på bruktbutikken for et år siden. Fikk to av denne størrelsen og to små deler. Tenkte jeg skulle lage noe annet av de minste:o). Dukene er noen av de bruktfunnene jeg er mest glad i.

_MG_6359 til blogg ny

Hos meg har eggeglassene fått dekoren i stedenfor eggene:o))

_MG_6413 til blogg

Jeg har også vært så heldig og vunnet en giveaway, også den fra Nostalgia.  Bilde kommer etterhvert:o)

_MG_6342 til blogg

Ønsker alle som er innom bloggen min, en riktig flott helg!

Klem fra Solveig

 

Dear Nostalgia with the blog Nostalgias verden  callenges us to show our best secound hand treasures. My husbond didn’t understand why I bought these things, but I had a plan:o). I love to paint on wooden things – and suddenly the eggs had a new “dress” on. The dial I’ve “melted” together with a vintage photo, printed it on a laser printer ( so that the colors won’t float when using the glue), and used decopage-glue to attach it to the groundsheet:o)

The boxes I bought some weeks ago – love the shape of them:o)

I wish you all a lovely weekend!

Hugs Solveig

54 kommentarer:

 1. Hehe, eg trur vi skal leite lenge etter nokon som er så kreativ og produktiv som deg!

  SvarSlett
 2. Her var det mye flott Solveig ! den osteklokken var jo bare så lekker etter forvandlingen ! Ja det gjelder å se potensialet i det man tar med seg hjem :-)
  De fine sokkene er på vei :-)

  Ønsker deg en fiiin dag !
  klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Du er et unikum vennen;o) Eggeglassene gikk jo virkelig gjennom ekstrem makeover, og osteklokka var geniaaaal;o)) Der fikk jeg meg en god flir;o)
  Og som vanlig var det hele omkansa av ypperlig fototeknikk;o) Håper du får en fantastisk dag vennen min;o)
  Klemmer i fleng...

  SvarSlett
 4. Åh vad du är kreativ och kan hitta på så mycket fint!
  Så fint att se före och efter bilder!
  Kram kathrine

  SvarSlett
 5. Hei....enig, gamle skatter og gjenbruk er både gøy og ikke minst koselig å samle på. Her var det mange fine skatter da..og den osteklokken var jo helt unik...kreativ du er;o) Ønsker deg en super fin helg. Klem fra Maliva

  SvarSlett
 6. Hei
  Fant bloggen din på Nib idag, her var det utrolig mye fint å finne. Likte osteklokken din spesielt godt. Gleder meg til å følge deg framover. Ha en fin dag. Hilsen Anita S

  SvarSlett
 7. Ah du er så flink altså! Så bra det blev!

  SvarSlett
 8. Solveig, vad fiiiiiiiiiiiiint!!
  Du kan verkligen se hur vackert allt kan bli!!
  Så himla fint, med urtavlan!!
  Tusen tack för inspirationen;o)
  Ha det bäst!!

  Kram Klem Malin

  SvarSlett
 9. Såå nydelig !!
  Du er bare så utrolig kreativ. Alt ble jo bare lekkert !! :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 10. Jammen har du massevis av ideer! Så moro å se. Du har så mye spennende å vise fram. Eggeglassene ble kjempefine, og osteklokken er jo virkelig et påfunn som er vanskelig å overgå ;)Du er en av mine favoritter, "må" liksom bare se innom deg... ;)

  Ha en fin dag, klem fra meg!

  SvarSlett
 11. Du har jo virkelig fått tak i fine ting. Morsom utfordring dette. Jeg må vel kanskje hive meg med.I tillegg er du innmari flink til å ta fine bilder.

  SvarSlett
 12. Lett å se hvor flink du er - likte osteklokken kjempegodt:-)
  Kreativiteten flommer hver gang jeg ser alt du gjør!
  Ha en kjempefin helg du også, klem Hege.

  SvarSlett
 13. Hei!
  Så mange fine ting du har fått tak i! Og ikke minst mange gode og inspirerende ideer til hvordan enkle og "kjedelige" ting kan få nytt liv.
  Ha en fortsatt fin dag

  SvarSlett
 14. Herligheten så fint det var, likte klokka og duken din..og de små boksene..
  Klokka var jo helt rå!!
  Kos deg videre denne dagen og klem fra meg som nøt bildene;)

  SvarSlett
 15. Du er bare helt utrolig kreativ og dyktig! Den osteklokken var helt rålekker!!! Det samme var eggeglassene. Utrolig gøy og inspirerende å se! Tenk at sånne kjedelige ting kan forvandles til slike perler. Du er et unikum, Solveig! Gleder meg til å se mer:-)

  Klem

  SvarSlett
 16. Vakkert, vakkert! Den osteklokka er jo bare helt klokke! :) Hvor henter du alle disse ideene fra?

  SvarSlett
 17. Eg skjønnar ikkje korleis du kjem på alle desse kjmpeflotte ideane dine:) Du er superflink! Kan ikkje få sagt det nok!

  SvarSlett
 18. æ e helt mållaus!!!! slutter aldri å forundre meg over enkeltes talent for å "se" sjela i ting!! for ikke snakke om kunsten å hente den ut..

  nydelig!!!!

  SvarSlett
 19. Hei.Så mye fint.Osteklokka kjempe fin.Du er kjempe flink.Hadde ei slik Osteklokke for lenge siden men den ble hyva...Mye fint man kan finne på Loppis.Men vi har så mye gammelt hjem hær att det blir ikke så ofte att jeg drar på bruktbutikker og Loppis..Ha en riktig fin Torsdag.Klem fra Bodil..♥♥

  SvarSlett
 20. Hei igjen, koselig at du blir med på min give-away, og det gleder meg også at du vil følge meg :) Det er ikke alltid lett å holde oversikten over hvor man er følger, nei... Selv har jeg av og til en opprydding, det blir jo en del blogger å holde styr på.

  Ha en god dag med shopping og mer, klem fra meg :)

  SvarSlett
 21. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-) Osteklokka ble jo bare helt utrolig fin da - et godt eksempel på at alt er mulig, og at det bare er fantasien som setter grenser :-D Legger meg til som følger her, jeg vil gjerne se mer.

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 22. Det var jamen en riktig OSTE KLOKKE ja! Den ble kjempefin. Forresten var det mye fint her hos deg! Snart er det loppetid igjen!

  SvarSlett
 23. Skal si her var forandring til det bedre:)
  Du er så utrolig flink til å få det til!
  Eggeglassene ble jo helt skjønne og osteklokka - wow! - det var saker det.
  Den duken var nydelig, ja alt sammen var fint. Du er jammen flink til å se ting og tang det er verd å drasse med seg hjem.
  Jeg liker også å handle brukt og jeg liker gjenbruk, men så flink som deg er jeg nok ikke. Skulle ønske jeg var det:))

  SvarSlett
 24. Her var ikkje bare gode brukt-kjøp. Men også gode ideer i fleng. Takk for at du deler så raust med oss !! Inspirerande.

  SvarSlett
 25. Flotte skatter, og utrolig herlig duk....Og du er så flink, masse gode tips her. Tenker mannen ble imponert da han så resultatet av tingene..klems

  SvarSlett
 26. Dette ble jo bare så flott Solveig:) Du er bare såååå fliiiink du...alt blir bare så lekkert og ser så proft ut:)Ja sansen har du ikke noe tvil om det:)
  Ha en koselig aften
  klemme på vei:)

  SvarSlett
 27. et er stas med gamle ting :) Den duken var griselekker rett og slett, og skrinet under var vakkert :)

  SvarSlett
 28. Ble skikkelig imponert over dine tryllerier med osteklokken. Fantastisk flott! Fine eggeglass også. Du er virkelig flink!

  SvarSlett
 29. Du jeg blir helt matt jeg. Du er så utrolig kreativ og flink. Så fint det ble, nå skal jeg jammen lete etter eggeglass i tre på brutbutikken. Og osteklokken ble utrolig flott.

  Ha en fin kveld!
  Klem T

  SvarSlett
 30. Hello my dear Solveig, your decorations are really beautiful and imaginative!!!!
  Have a very nice evening
  Big hugs Fleurette:)

  SvarSlett
 31. I alle dagar! Du er så kreativ!!! Så vakre ting du viser! Boksane var også flotte! Smelta heilt for den osteklokka med urskive! Sukk...

  Tusen takk for gode og vakre ord som du strør over meg! Eg er så uendeleg glad for det! :)

  God klem frå Elin :)

  SvarSlett
 32. Hei,Solveig. Du er ikke sann...osteklokken er unik og nydelig. Det samme med eggeglassene,men osteklokken tok førsteplassen. Skjønn du også. Enig,gleder meg også ofte mere over et bruktfunn.God helg til deg.Klem

  SvarSlett
 33. Nydelig- så herlig at ting kan fremstå så totalt annerledes;) Nydelig duk- jeg har også en bruktkjøp duk som jeg synes er nydelig;)
  Tusen takk for award;)
  Nå skal jeg finne senga- har hatt en alng dag- så det skal bli godt å få sove litt nå kjenner jeg;) ønsker deg en fin dag i morgen!!

  SvarSlett
 34. Så mye fint!! Smart, den osteklokken var jo rå lekker med urskive på!

  SvarSlett
 35. ÅÅÅ:D her var det utrolig mye fint! Alt du kan fikse og ordne;) Gleder meg til å se mer:D

  Ha en kjempe fin helg!

  Silje

  SvarSlett
 36. Du är en fantastisk super jäntta!!!

  WOW! Kan inte säga annat!!!!

  Skööön helg till dig!

  SvarSlett
 37. hei Solveig..
  så mange flotte bruktkjøp,så flott du har fikset til de skjønnenset skatter! så flott du har satt sammen i bildene dine... nydelig å se på..
  ønsker deg og dine en skjønn helg..!
  magny

  SvarSlett
 38. Utfordring på bloggen min.
  Gøy om du er med, men ingen tvang :-)
  God helg!
  Ps: om du vert med får du ein liten ting i posten: Adresse kan du sende til sigkane@gmail.com

  SvarSlett
 39. Så fine ting du har fått utav loppene.
  Ønsker deg en fin helg
  Klem:)

  SvarSlett
 40. Tack för din rara hälsning, jag hoppas så att jag en dag får se dig hemma hos mig, kanske ni åker till Sverige i sommar???

  Ljuvliga ting du har förvandlat, äggkopparna och ostklockan helt underbara, har jobbat hela dagen i gårdsbutiken, nu börjar det så smått att likna något..nu är det roligaste kvar, att få ställa fram alla vackra saker jag samlat på mig,

  ha en fin helg klemmer VIOLAN

  SvarSlett
 41. Så koselige funn!! du er jo så kreativ...og så fint med eggeglassene og osteklokken!!
  Gøyere å kjøpe brukt ja....synest alltid det er så spennende om man gjør noen gode funn!!!

  ha en fin helg Solveig

  SvarSlett
 42. Klart du skal få tenkje på den...
  Du veit det er 365 dagars frist om du gir deg ut på den :-)
  Nydelege bruktkjøp du viser og tøft med dei endringane du gjer!!

  SvarSlett
 43. Forstår at du er glad for alle de fund du viser, og jeg synes også at du har fået så fine ting ud af dine kreative ideer, den osteklokke....!!!!
  Fantastisk!

  Klem Helle

  SvarSlett
 44. Hei.
  Har nettopp oppdaget bloggen din og har etter dette stadig vært innom. Håper det går fint at jeg linker til deg.:-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 45. hei.
  å så kjekt at du la igjen spor etter deg på mitt vaskerom hi hi,for da fant jeg frem til deg
  å her likte jeg meg,nydelig blogg du har,
  å så mange flotte bruktfunn du har gjort,
  nydelig,jeg å bare elsker loppis og bruktbutikker,
  du er jo såå god til å forandre på dine ting.
  ønsker de en fin helg,
  ble din følger.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 46. Åh, så kjempe kreativ du er :) Slike eggeglass tenkte eg å lage også, men ikkje komt så langt :)
  Den osteklokka var utrulig smart! :) Flink du er!!

  Ønsker deg ei fin helg :) Godklem

  SvarSlett
 47. Hei Solveig!
  Så utrolig flott det ble! Ja, de kjedeligste ting kan bli til de reneste skatter med litt maling og annen dekor, og særlig osteklokken med urskive falt jeg veldig for! Morsom idé, og flott gjennomført! :-) Morsomt at du viser oss de fineste bruktfunnene dine!

  Takk for besøk hos meg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 48. Men så vackert,tänk vad man kan förendra med små medel.
  kram o ha en go dag.
  ninni

  SvarSlett
 49. SÅ FLOTT Solveig!
  Det er altså så lekkert, du er en sann mester til dette, og jeg er imponert!
  Du inspirerer, og så er du så nytenkende ❥❥❥
  Smakfullt, nydelig og helt *dåååån*
  Ha en strålende søndag kjære venn!
  Og gratulerer så mye med give away ❥❥❥
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 50. Så fine eggeglass og osteklokke. Du er virkelig kreativ!! :-) Har en makan osteklokke jeg også, men ikke med slik fin urskive i bunnen da. Det var jammen en god idè. Kanskje jeg må prøve noe slikt også. Nå har jeg satt glasslokket oppå ett glass stettfat. Men jeg har fortsatt det trefatet ett eller annet sted... :-)
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 51. Gud bedre og kreativ du er! Kjempefin blogg du har! Så mye fint!

  Ingunn

  SvarSlett