lørdag 1. august 2009

Skjønnheter i sør……

 

Så var det ‘home sweet home’ etter en lang og deilig ferietur!  Blir alltid litt ambivalent når jeg reiser rundt om sommeren og det nærmer seg slutten på reisen. På en måte er det litt vemodig å reise hjem når en har hatt mange flotte opplevelser, besøkt venner en ikke ser så ofte elles og bare kost seg.

På den ande siden er det veldig godt å komme hjem, få alt på plass og bare nyte rolige feriedager der en har sjans til å få gjort noe av det en ikke får tid til når en går i jobb.

 

Austinrose; Heritage

Vi startet ferien vår hos gode venner i nydelige Kristiansand og jeg må bare ta med noen bilder fra  Gimle Gård der vi som regel er innom hver gang vi er på de trakter om sommeren.

 

IMG_1516

IMG_1517  IMG_1520 IMG_1524  IMG_1581

 

Jeg bare nyte de flotte rosene og den fantastiske parken omkring, og heldigvis har jeg en venninne som tenker like dan :o) 

Har plukket meg ut noen roser jeg gjerne vil skaffe meg; de var ikke lette å unngå der de stod og duftet aldeles himmelsk!

Har dessuten latt meg engasjere av alle dere dyktige damer her i blogglandia som stadig viser fantastiske bilder fra hagen. Hageentusiasmen min som var så inderlig tilstede for noen år siden, har fått en ny vår :o) Tusen takk :-)

 

IMG_1551 x Austenrose; Evelyn

 

 

 

IMG_1554 x Austenrose; Sweet Juliette

 

 

 

IMG_1556 x x Austinrose; Wife of Bath

 

Jeg synes ofte rosene er vakkrest før de åpner seg helt……..;o).

 

IMG_1561 x

Dessuten fikk vi en liten peilepinn på hvilke roser som tåler regn. Å stå like vakker etter å ha vært igjennom et regnfall på 90 mm på 24 timer, må vel være en overbevisning i seg selv :-)

 

IMG_1577 s IMG_1578 x

 

 

IMG_1579 22 Madame Plantier 

 

 

Tar med noen bilder fra området rundt Hellevika, Kristiansand. Vakkert ?

IMG_1664

 

 

IMG_1755

 IMG_1723 x

 

 

IMG_1730 x

Spesielt kos er det å komme hjem når det ligger en hilsen og venter på en;

 award fra Laila-Karin.blogspot.com 1

Tusen takk til Linda i Lindas sylyst!! Jeg blir alltid så godt humør av å følge med dine kreative krumspring og lystige innlegg i bloggen din :-)

Siden jeg allerede har sendt denne videre, vil jeg nå bare sende den videre til dere alle men ønske om deilige sommerdager!

 

Klem fra Solveig

Finally home sweet home after a wonderful 14 days voyage .  I really don‘t  konw what feel best; it’s always a little bit sad to end a journey wisiting friends you haven’t seen for a while, makeing new exciting experiences……..and then on the other side; to come home, unpack, having time to do some of the things you never have time for when you’re working.  Lucky me – I love to be on a journey and I love to stay at home ;o)

We started our holidays in the south of Norway – in Kristiansand. We always have to stop at the marvellous Gimle Gård with all the lovely roses. These are the ones I like to buy for my own garden. I just love Austen roses!!

At the end; some pictures from the area Hellevika, Kristiansand.

It’s always nice to come home to an award! This time from Lindas sylyst. Thank you so much! Since I have passed this on earlier, I want to give it to you all with whises of beautiful sommer days!

Hugs from Solveig

7 kommentarer:

 1. Mass flotte bilder du deler med oss!
  Ser ut som dere har hatt en flott ferie;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. Welcome home it is so lovely to have you back!
  Love your amazing photos and those roses are just out of this world oh I can smell them from here!
  hugs
  kim x

  SvarSlett
 3. Så mange flotte roser;) Og utrolig fine bilder;) Skjønner jeg må være på utkikk etter flere austinroser, den wifen var flott;) Sikkert koselig å være litt på farten- men godt å komme hjem igjen;)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Grattis med velfortjent Award !

  Herlige bilder, og jeg kunne godt trenge noen tips om hvilke roser som tåler regn :-) Her bøtter det ned for øyeblikket...

  Kjekt å være på tur, men deilig å komme hjem også. Gimle Gård sg veldig flott ut, du !

  Ønsker deg en deilig kveld, kjære du !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Hei og hå vennen;o)
  Godt å ha deg tilbake også;o) Sørlandet er fint, ikke sant?;o) Rosebildene var virkelig vakre, du er god på bilder.

  Har du fått med deg at jeg kjører konkurranse? Frem til 1200 i morra, helt greit om du ikke vil bli med, men må jo si ifra om du ikke har fått det med deg;o)))

  Klem

  SvarSlett
 6. Så koselig å se bilder fra turen :) Mme Plantier er ikke en Austinsort, men en Albarose ;)

  Her har mine nye roser kommet i jorden, og har overlevd storm og regnskyll... Heldigvis. Nå er det meldt om bedre vær :)

  Tipper det var godt å komme hjem. Det synes nok både store og små, vil jeg tro!

  Ha en fin uke i fred og ro der hjemme, her begynner vi så smått på jobb i morgen.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett