torsdag 16. juli 2009

Endelig ferie!!!

 

Begynte nesten å lure på om jeg kom så langt som til ferie i år :-) Men nå er altså ferien begynt og det føles skikkelig deilig! Har en del planer, har så mange ting/hobbyer som jeg ønsker å sette ut i livet – blir det tid til det tro?

 


For disse etterlengtede ukene går for må vite! Starten er jo egentlig best :0) Jeg er en av de få ( he, he les:mange) som har tenkt meg innom koselige Danmark i sommer.  Nydelige Sverige vil vi også hilse på. Dessuten er det jo så mange flotte steder her i vårt eget land :-) Kristiansand og omegn er feks et sted vi liker oss godt, Hedemarken i like så.

 

IMG_1375

 

En gang onsker jeg å reise på en skikkelig rundtur i dette deilige landet vårt – fra sør til nord. Spes det siste – har ikke vært så langt nord i landet vårt dessverre….

 

IMG_1354

 

Så nå kan det bli litt sparsomt med innlegg fra meg en liten periode. Har en del prosjekt å fullføre, men det er ikke lenge før jeg er koblet på igjen – er jo blitt passe bloggeavhengig må vite :0)

IMG_1357 

 

Og hva er det som gjør det? Jo alle dere skjønne menneskene jeg møter her på nettet, dere som legger igjen en liten hilsen, som gir en del av dere selv og som inspirerer meg med alle de flotte bildene dere legger ut om ting som opptar dere. 

Dere gjør meg glad! Tusen takk !

Og til alle dere andre som titter innom; velkommen! Jeg har brukt masse tid på å kikke gjennom blogger lenge før jeg fikk min egen. Hentet masse inspirasjon, masse kos. Håper jeg kan være til inspirasjon for dere !

Ja, dette ble jo ikke så kort som jeg hadde tenkt, men det er vel ikke noe nytt….:0)

Sees snart igjen!

 

Klem fra Solveig

IMG_0747

Now I have started my vacation – at last! Really I started to wonder if it ever would start! Have so many project to finish – I wonder if I’ll have time for everything :-)

Therefore there will not be some many comments from me for a thiny ( :-) little periode. But it will not be for long - I’m addicted to blogging I think. Why? Because of the lovely comments from from you fabulous blog-friends out there. You make me happy – it means a lot to me . Thank you!

Until we meet again ; Take care!

Hugs from Solveig

 

23 kommentarer:

 1. Hei vennen;o)
  Gratulerer med ferie;o) Det er så deilig, men du, jeg skal hviske deg en liten hemlighet: Man får ikke gjort alt man har lyst til;o( Man koser seg dog veldig i forsøket;o))
  Ha en fin ferie.
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 2. Have a wonderful holiday!
  Your card is stunning!
  Such beautiful detail and colouration is wonderful!
  Take care and enjoy the rest.
  hugs
  kim x

  SvarSlett
 3. God ferie:) Jeg er ferdig med min jeg nå, i alle fall for en liten stund...

  SvarSlett
 4. Hei hei. Hørtes deilig ut med ferie. Håper den blir fin, med masse solskinn fra morgen til kveld, og du, her nordpå er jo sola oppe hele døgnet ;)
  Klæm fra Susanne

  SvarSlett
 5. Kos deg masse på ferie!! :)
  skjønner bloggavhengigheten - har blitt det selv! Reiser selv snart på tur. Over til bergen og sørover..såtilbake til oslo. Helt enig-høyeste jeg har vært er trondheim, har veldig lyst å reise nord over og få med meg det å. Men da må jeg få lappen og, sånn at det går an å dele på kjøringa..hehe begynner med lappen nå i september-er litt treg :s
  Gleder meg allerede til neste prosjekt du kommer med neste gang. Ta deg en velfortjent ferie! OG nyt livet!!!!Det er viktig!!!

  STOR klem fra meg ...

  SvarSlett
 6. Ja ikke sant det er deilig!!
  Nå har jeg fri til 4 august!!
  Ønsker deg en fin sommerferie og håper du stikker innom avogtil:o)
  Er glad du bestemte deg for å begynne å blogge Solveig:o)
  Kos deg!!

  SvarSlett
 7. Kos deg masse!! Kommer til å savne deg jeg, men du titter vel innom av og til ;)
  Jeg også leste masse blogger før jeg turte å starte min egen..og det er bare så koselig å få kontakt med masse hyggelige og kreative damer;) Du må virkelig ta turen nordover, selv er jeg fra nord, men bor nå midt i landet. Har sett endel av nord-norge- minst av Finnmark- skulle veldig gjerne tatt en tur til Lofoten- men det blir ikke i år. Kanksje til neste hvis vi er heldige;) Imens så koser jeg meg her jeg bor- veldig fint her også på sommereren- men slik er det vel mange steder i Norge- vi bor jo i et vakkert land;)
  God ferie!!

  SvarSlett
 8. JA, det blir godt med ferie! Vi tenker nok på samme måten vi, for eg har også veeeldig mange ting eg gjerne skulle hatt tid til å pusle med i ferien. Men du må huske på at når vi har hatt ein deilig sommarferie og er tilbake på jobb, så er det ikkje så lenge til hausten set inn, og då blir det innetid i massevis:) Då skal vi samlast til kortkveldar og andre hobbykveldar, og nyte den våte og mørknande årstida!
  Enn så lenge må du kose deg i ferien. Det har du fortent:) Og så gler eg meg til meir påfyll her på bloggen når du får tid igjen. Koselig å stikke innom her!
  Klem frå meg

  SvarSlett
 9. AAAH Deilig mede ferie ja!

  Jeg begynte min på torsdag! Nå er selvfølgelig drittværet kommet, men da kan jeg ihvertfall kose meg inne med symaskinen, uten å få dårlig samvittighet av den grunn;0)

  Du får ha en deilig ferie! Kjenner danmark lokker litt ja(var inne å sjekket ut colorline i sted)

  Klem fra Inger

  SvarSlett
 10. Hei Solveig!

  Tusen takk for awarden jeg fikk av deg! Så moro, min første! Pc'n min har dessverre ikke vært helt god for tiden, så jeg har ikke fått verken laga noen innlegg eller svart på kommentarer.Snufs!.. Men nå har eldste sønn min hjulpet meg, så nå virker ting som det skal igjen, håper jeg!..

  Nå har akkurat ferien begynt her i huset, også, så vi skal bare kose oss med båtturer og avslapning. Det er det som er ferie for oss!

  Ønsker deg en riktig god sommer!:)

  Klem Nina

  SvarSlett
 11. Riktig god sommer!! :o)
  Den "Dream Kuts" fra Zutter er bare super fin, kan anbefales på det varmeste!
  Fredrikke :o)

  SvarSlett
 12. Stikker innom og ønsker deg og dine en riktig god ferie og lykke til med prosjektene. Ferietiden går fort så det gjelder å bruke tiden med omhu, men ikke glem å kos deg og det er viktig å kunne være riktig doven noen dager også.

  God sommer fortsatt:)

  SvarSlett
 13. Tusen takk for tipset!!
  Skal sjekke ut vandrehjemmet!!
  Ha en fin søndag videre.
  klem klem

  SvarSlett
 14. Kose deg i ferien og nyt fridager;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 15. Track för din rara kommentar och ha det så skönt på din ledighet...njut av lata dagar...klemmer

  SvarSlett
 16. Tusen takk for hyggelig kommentar du la igjen i bloggen min :-)
  For en fantastisk flott blogg du har selv! Her var detmasse inspirasjon å finne. Legger deg til favorittlista mi, for deg vil jeg gjerne følge fremover:-)
  Riktig god sommer!

  SvarSlett
 17. Hei Solveig!
  Beautiful card and photos.
  I love it.

  Take care!
  Hugs:)
  ^_^Piitis

  SvarSlett
 18. Tack för att du tittade in hos mig. Det var ett tag sedan men att blogga står nu inte på första platsen när man har så mycket annat att göra nu under sommaren.
  Vad härligt att du också har fått semester.
  Visst är det mycket fint i ens egen land. Norge är ett underbart land.
  Vart du än kommer att befinna dig önskar jag dig många solstrålar och ha det så mysigt.
  Kram gerda

  SvarSlett
 19. Så flott blogg du har! Tror ikke jeg har vært her inne før. Håper du får en fin ferie!

  SvarSlett
 20. Hei igjen Solveig.
  Ville bare si at det ligger noe å venter på deg hos meg;o)
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 21. Jeg plantet den først i år, men det ser i alle fall ut til at den tåler godt regn:)

  SvarSlett