tirsdag 20. mars 2012

Gangbar snekkerdebut ;o)


Etter helgens snekkerprosjekt er jeg både litt stolt og ikke så lite fornøyd. Hvorfor? Jo, jeg har snekret mitt første bord, med litt veiledning fra sjefs-snekkeren i familien ;o))


Målet var å lage en skohylle for å holde litt orden i gangen. Med sin 70 cm i høyden er den laget høyere enn de tradisjonelle skohyllene - så kan den også brukes som avlastningsbord;o))))
Nå vet jeg det ikke bare er meg som lengter etter våren. Jammen hjelper det på å pynte med litt vårblomster på det nymalte prosjektet mitt;o)
Noen gamle bøker og interiør i sort, hvitt og beige fremhever de andre fargene og skaper følelse av ro.Topp-platen er laget av smale plank for å skape det litt røffe uttrykket.
Bildet på vegget laget jeg for et par år siden. Det matcher den gamle emaljerte kannen jeg kjøpte på loppemarked i Danmark;o)
Brune greiner med lysegrå skudd fra hagen - billig og koselig pynt i all sin enkelthet.


Det gamle emaljerte dørslaget har fått vårfint besøk;o)


Hvitt og blått passer fint sammen med gamle inngangsdøren som har fått beholde sin orginale brunfarge. Her i vindfanget er det skikkelig høyt under taket. Hmmmm, skulle jeg ikke hatt en hylle der oppe på veggen, tro?  ;o) 

Takk for at du tok deg tid til å stikke innom - ha en fortryllende uke!

Klem fra Solveig

16 kommentarer:

  1. Så flink!!
    Jeg blir helt imponert jeg...
    koselige bilder fra gangen din med nytt fint bord...og gamle koselige saker :)

    SvarSlett
  2. Guriland så flink du er! Det ble jo knallbra :) Skikkelig fint bord :)

    Har noen prosjekter liggende til snekkemannen min.. kanskje jeg skulle
    prøvd å gjøre det selv? Ble ikke lite inspirert nå :)

    KLEM

    SvarSlett
  3. Så fiiiint du har det!
    Klem Kathrine

    SvarSlett
  4. Det må jeg si! Du er jo kjempeflink med snekring! Bordet ble så flott! Passet perfekt i gangen deres. Så fint at det er smalt, da får man plassert det hvor som helst. Virkelig inspirerende og vakre bilder du har tatt også, flott stylet!

    SvarSlett
  5. Imponert jeg! Dette ble jo veldig lekkert. Du har pyntet det så fint. Helt enkelt, men samtidig så effektfullt. Mange fine detaljer.

    SvarSlett
  6. Heisann:)
    Må si du er dyktig altså... all honnør til deg. Bordet ble bare så flott!!:) Herlige stillben du viser, og den emaljerte kannen er jo bare supersøt:)

    Ønsker deg en flott dag i morgen)
    Klem Marianne

    SvarSlett
  7. Utrolig fint bord du har laget, jeg er mektig imponert :)
    Ha en vårlig onsdag.

    SvarSlett
  8. Hei!
    Så moro å snekre bord, og det ble kjempefint! Ser du har endel dansk emalje, og det har jeg veldig sansen for! Selger også endel i loppbloggen min - se her: http://cathrineslilleloppehjorne.blogspot.com/

    Ønsker deg en fin dag!

    Klem Cathrine :-)

    SvarSlett
  9. Hvor er du god Solveig, nu også som snedker!!! Bordet blev jo virkelig lækkert med anvendelse både som konsolbord og som skoholder, kurveholder....you name it! Når vi piger går igang, ja så laver vi jo tingene præcist som vi selv har forestillet os!

    Fin entre du har, flot gulv!

    Hav en dejlig dag, klemmer fra Helle

    SvarSlett
  10. Nu blir jag imponerad...vad fint bord..vad duktig du bara är :) gillar verkligen just denna blåa färg som ofta är på emalj, ha en fin dag, här har vi nu ett underbart vårväder med sol och höga temperaturer, kram

    SvarSlett
  11. Jøss.. du kan jo snekre også... WOW WOW WOW... Det ble et RåLekkert bord... Virkelig Flott.. Skulle gjerne hatt ett slikt bord i gangen jeg også... :o)
    Å kjempeflotte gamle gjenstander!.. Til og med med årets blomster i....
    Du overgår.. Og Så Lekre Fotos du tar.. Virkelig til innspirasjon.. :o)

    SvarSlett
  12. Så flink du er til å snekre da :) Det ble kjempefint. Mon tro om jeg greier å snekre skohyller på mål til vår "rare" gang :) Stilige bilder tar du av alt. Dyktig du. Klem Merethe

    SvarSlett
  13. Nå ble jeg utrolig imponert Solveig ! Dette så utrolig profft ut ! Så gøy å lage sine egne møbler da <3 Jeg er ikke venn med hammer og sag, så jeg må nok være tålmodig og vente på at min kjære skal ordne ting for meg :-)

    Ønsker deg en fin ukeslutt :-)

    Klem, Nostalgia

    SvarSlett
  14. Slett ikkje verst, Solveig!!

    SvarSlett
  15. Så gudomligt vacker med den turkosa färgklicken!!!!! Helt UNDERBART!!!!

    Önskar dig en riktigt fin helg!
    Klem!
    -Pia-

    SvarSlett
  16. hei på deg! så flink du har vore å snekre!! fantatsisk flottog så flotte bilder i hele innlegget ditt! klem og fin vårlig helg...
    magny

    SvarSlett