mandag 20. februar 2012

Nygammel duk i lyseblå omgivelser

Etter en deilig helg på hytta med venner og familie, er skuldrene senket og hodet igjen fullt av interiør-ideer ;o)
Jeg har ikke akkurat små mengder stoff liggende i hjemmet- stoff som venter på å bli sydd til både det ene og det andre prosjektet. Prosjekt som plutselig har festet til hjernebarken på min gjennom Stoff og Stil-butikken.Problemet er vel at jeg ser hele prosjektet som ferdig idet stoffet havner i handlekorga - da er det på tide å planlegge noe nytt, da;o))!
Noen som kjenner seg igjen?
Tror jeg skulle hatt besøk av den kreative verdens svar på Sinnasnekker'n - har i alle fall nok av påbegynte prosjekt - he,he;o)


Synes så tydelig jeg hadde liggende et lite broderi jeg broderte da jeg hadde dilla på monogram her for en stund siden..... Joda - laaaangt ned i skuffen, under alt stoffet (som er blitt ferdigsydd i mitt hode), fant jeg de sirlig sydde initialene;o)))) Så fikk de bokstavene komme til nytte også.


Er ikke akkurat noen broderi-sekspert, men kan nok til å lage et litt sjarmerende "gjør-det-selv-monogram". Påsydd med rufsekant på et gammelt laken i passe kraftig kvalitet, er jeg fornøyd med mitt lille kvelds-stunt av en duk:o)I løpet av denne hyttehelgen er vi blitt ferdige med skapet vi har jobbet med idet siste. Ble kjempefornøyd! Kommer med bilder etterhvert;o)
Ha en flott uke, alle sammen!


Vinterklem fra Solveig

26 kommentarer:

 1. Hmmm dette er du IKKE alene om ...jeg kunne skrevet dette selv.....

  X antall uferdige arbeid ligger også her og for ikke snakke om alle planene

  Duken med monogram ble kjempe fin ....flinke du

  Ha en kreativ kveld

  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Kjempelekre ting du har her.Ja en ser for seg både ditt og datt,men en dag blir det:)
  ha en fin kveld
  klemklem

  SvarSlett
 3. Koselige bilder her hos deg Solveig!
  Maleprosjekt får jeg bra unna...men det er verre med strikkearbeid :)

  ha en fin ny uke Solveig :)

  SvarSlett
 4. Åhh så vackert du har det!!!
  Underbara bilder!
  Ha en fin vecka
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 5. Skikkelig flott med det monogrammet på, stilig og rudsete på samme tid, herlig!
  Jeg maler litt smått om senn her..og strikker:)
  Nyt uka, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 6. Nåja, har vel ein del prosjekt på gang, pluss ein del på planen... Men, må skryte litt, var på stoff og stil før helga, og var då så flink at eg ikkje kjøpte inn til meir enn eit par-tre prosjekt, med beskjed til meg sjølv om at eg ikkje får kjøpe meir, før eg er ferdig med dei eg har handla inn til no. Det resulterte i at eg i går sette i gang med å trekke om ein gyngestol som har stått på vent ein del år. For det er mulig eg snart skal tilbake til butikken og då må eg vere klar, slik at eg har tillatelse til å handle meir ;-). Likar dei heimesydde monogramma dine. Eg har virkelig ikkje skjønt vitsen med monogram dersom det ikkje er noko som gjev meining. Å ha sine eigne bokstavar td er det jo meining i. Spent på skap-prosjektet dokka.

  SvarSlett
 7. Mye halvferdig og tusen planer her også ja.
  Duken din ble nydelig, herlig hjemmelaget monogram :))

  Ha en fin ny uke :))

  SvarSlett
 8. så fina bilder och vackra ting du har...
  kul att du tittade in hos mig....
  ha det så gott!
  kram
  sandra

  SvarSlett
 9. Det var en fin måde at få brugt de gamle smukt broderede monogrammer Solveig, man kunne lave en hel dug ud af de udklippede broderede stumper og monogrammer man har liggende!
  En eller anden dag får man jo ideen til en fin anvendelse,.. så det er bare om at gemme!!

  Hav en dejlig dag, knus Helle

  SvarSlett
 10. Mange planer og mange prosjekter ....ja, der kjenner eg meg igjen du !! Så fin duken ble og nydelig med monogram. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 11. Det ble en flott duk,
  og veldig fine tags i forrige innlegg!

  Ha en fin kveld,
  klem Fredrikke :O)

  SvarSlett
 12. Mycke fint i dessa vackra bilder, pärlhyasinter är ett måste nu till våren ;).
  Tack för din påhälsning hos mig, kram Ing-Britt

  SvarSlett
 13. Ljuvliga bilder som andas vår :) nu är det dags för några dagar värme med sol, åker imorgon till Spanien, ha det gott, kram

  SvarSlett
 14. He he... kjenner meg absolutt igjen. Masse prosjekter gående, men med litt for mange ideer i hodet, så er det desverre noen som blir liggende halvferdig. Sånne er det bare.
  Tusen takk for tipset til barnebursdagen :) Blir spennende å se hva jeg klarer å få til ;)
  KLæmmer Susanne

  SvarSlett
 15. Hei på deg Solveig!!
  Hi, hi - kan ikke si noe annet enn at jeg kjenner meg igjen! Men duuuu så smart å sy på de initialene på duken da - ble jo helt ny. Likte så godt det enkle i det!!!
  Tagsene dine i forrige innlegg var helt nydelige, og ga meg lyst til å sette meg ned med klipp og lim jeg også - men, først må jeg bli litt "kvikkere"...

  Fin kveld til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 16. Där gjorde du en jättefin duk, så fint du
  har broderat monogrammet. Bra att det kom
  till användning på duken, fint med dom råa
  kanterna. Och härligt med pärlhyscinter.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 17. heisan ::jo jeg kjenner meg nok igjen ja... duken din ble skikkelig fin... en smart måte å bruke monogram biten på..


  Herlig med ferie sammen med familie... her starter vinter ferien til helga..


  Ønsker deg en fin uke videre vennen..

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 18. Ja det så viktig å tenke på innemiljøet! Og miljøet forøvrig. Hvis bare alle ble LITT mere bevisste......Takk for kommentar.Ikke alltid jeg får svart, men setter pris på alle som legger igjen kommentar! Det blir lest! Skjønt innlegg. Digger sukkerskålen med lokk! Og broderingen er bare så personlig da! :-) HA en fin vinter videre. Signe

  SvarSlett
 19. Ska bli så spännande med skåpet. Ljuvliga bilder med läckra ljusblå detaljer..mmm. Tack gulliga Solveig för dina kommentarer. Jag har varit en riktig dålig bloggvän en övergång. Har varit sjuk flera gånger och kännt mig lite deppig. Men nu känns det som jag är på G igen. Ha en fortsatt skön helg!
  Kram Pia

  SvarSlett
 20. He he he - akkurat som jeg skulle sagt det selv :-) I hodet blir alt ferdig med en gang....

  Duken ble kjempelekker :-))

  Ha en fin søndag - klem Siv

  SvarSlett
 21. Hei Solveig

  Du tar så vakre bilder og jeg elsker stylingen din. Monogrammene på duken var bare nydelig. Bloggen din har inspirert meg i mange år og nå er du oppført under bloggfavoritter på min nye nettside www.inspirasjonsguiden.no

  Om du vil kan du legge inn det lille symbolet jeg har lagt til høyre på bloggen min. Vi trenger den hjelpen vi kan for å bli kjent. Tanken er at de som ikke kjenner så godt til vår bloggverden lett skal kunne finne mye inspirasjon samlet på ett sted.

  Håper også du vil være med på fotokonkurransen "vinterinteriør" med frist 1.mars og kjempe hyggelig om du vil være ukens gjesteblogger i mars/april? Du sender bare tekst og bilder i en mail til meg og så legger jeg det ut.

  Ser frem til å høre fra deg!

  inspirasjonsguiden@gmail.com
  www.inspirasjonsguiden.no

  Mange klemmer fra Maia

  SvarSlett
 22. hi solveig,
  your photos are fantastic. i love your arrangement on the table
  and the tablecloth is gorgeous.love it,very.
  have a nice day,
  love regina

  SvarSlett
 23. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

  SvarSlett
 24. Det ble en kjempefin detalj på duken. Der fikk jeg en idè til noe jeg har planer om å sy. Vakre bilder du viser. Her kvitrer fuglene om kapp ute tross sur vind og tett skydekke. Det tyder på at uansett så nærmer vi oss våren og jeg kjenner det bobler av forventninger og glede. Ha det godt. Klem Merethe

  SvarSlett
 25. Alle dine stunt er jo helt nydelige!
  Det er så vakkert her - headeren din er aldeles strålende!
  Godt å være tilbake - og alltid like inspirerende her!
  Fine du, må du ha en herlig uke og lykke til med prosjektene dine :)
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett