fredag 25. mars 2011

Et lite krampetak;o)))

 

Jammen er det helg igjen! En ting som er positivt med at ukene går unna som en røyk, er at vi nå snart entrer april måned!!!

 

 

_MG_2635 til blogg

 

Jeg pynter innendørs med blomster så best jeg kan, for utenfor er det slett ikke vår ennå!

 

_MG_2729 til blogg

 

Vel, her på vestlandet skal vi vel være glade bare vi slipper å ro gjennom gatene på vei til jobb for tiden……. Vi tørker ikke akkurat ut, for å si det sånn!

Så når endelig solen titter frem, må en nesten ta bilder av det hele! Og så er det bare brennende påtvingende å komme seg ut på tur, om ikke annet så for å kjenne at en lever;o)))

 

_MG_2707 til blogg

 

 

 

_MG_2748 til blogg

 

Ok, nå husker jeg det! Det var noe med den vakre naturen……..når vestlandet viser fra sin beste side;o)

 

 

_MG_2688 til blogg

Jada, jeg vet dere er like lei synet av snø som jeg er;o))) Jeg vet også at mange hageelskere titter forventningsfullt etter spirer der snøen har måttet gi tapt.

 

IMG_5601 til blogg

For det er jo slik vi vil ha det nå, ikke sant?!!!  Det bare klør i fingrene etter å kunne stikke innom hagesentre, og spesielt de som satser på både spennende planter og nydelig interiør/eksteriør. Akkurat slik som Kolsås Hagesenter der bloggvenninne Maia fra Shabby Charm har jobbet med interiørdelen. Bare ta en titt her og bli inspirert og invitert:o))

_MG_2667 til blogg

 

Men i påvente av en blomstrende hage, får en gjøre så godt en kan med å skape koselig vår-stemning inne;o))  Slett ikke vanskelig  når venninner møtes til hyttetur;o))))

 

Ha en fin helg, folkens!

Klem fra Solveig

22 kommentarer:

 1. Du kan få sagt det! Ja, gjett om vi lengter etter varme vårdager! Fantastisk fint sommerbilde. La vår og sommer vare leeenge! Flotte interiørbilder og god tekst. Varm klem!

  SvarSlett
 2. Bare indenom for at ønske dig en fin helg og for at nyde dine fine forårsbilleder Solveig!

  Stort klem
  Helle

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder fra vestlandsnaturen....og et ekstra nydelig bilde fra hagen!!
  Visst lengter vi mot slike tider!!Men du klarer nå å skape det så koselig innendørs du :o)
  Ha en fin helg Solveig
  klem!!

  SvarSlett
 4. Hdej min vän Kikar in och önskar dej en fin helg!
  Underbara bilder!
  Kram Kathrine

  SvarSlett
 5. Hei kjære deg! Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg, kos å høre fra deg.
  Jeg blir bare så utrolig imponert over bildene dine og de flotte detaljene du får med deg. Naturen er vakker, ingenting å si på det. Og det drøyer jo ikke så altfor lenge før naturen viser seg, fra mitt øye, på sitt aller vakreste. Jeg er uten tvil en sommerjente selv om vinteren også kan være magisk.
  Jeg kom ihvertfall i skikkelig sommerstemning av det flotte rose/port-bildet ditt, det var bare superflott. Gleder meg og det kiler i magen. Men vi får nok vente en liten stund til, er fortsatt en del snø her på Lillehammer selv om det har smeltet utrolig mye og det ene bedet etter det andre dukker omsider frem fra vinterdvalen under snøen. Men det nærmer seg og pellisene i vinduene har virkelig begynt å skyte fart. PS: Vil du ha pellis-stiklinger av meg så si ifra Solveig. De ulike typene ligger i en av de siste innleggene mine.
  Ønsker deg en strålende lørdag, her på Lillehammer skinner solen i dag så det blir nok en flott dag i dag.
  Mange klemmer fra Lene

  SvarSlett
 6. Ja det blir vel slik etter en lang vinter at vi lengter etter barmark,blomster og varme. Vi har en god del snø igjen men jommen har det tint en god del også. TO av beddene er snart helt fri for snø og da går jeg der og rusker litt i løvet som egentlig sitter litt fast...frosset :) Men den gleden jeg kjenner...forventningene ..ja gleden over at våren og varmen kommer sakte om litt. SÅ vakker naturen er rundt deg. I dag skinner sola og det blir vel en stund i solkroken. Der er det lunt og godt å sitte.
  Ha det fint. Klemmer Merethe

  SvarSlett
 7. Takk for gode ord :-)
  Etter 6 mnd med snø trur ein nesten det slik skal vere.. høyrer brøytebilen som durar forbi..og så er det snart april!! Men ein må ikkje gi opp håpet ;-)

  -god hyttetur- ut på tur, aldri sur-

  SvarSlett
 8. Go morgen Solveig mor...:)
  Ja..det ser så deilig ut og for en utsikt du har.
  Desverre har jeg ingen hage nå...skulle så gjerne ha hatt...for jeg er jo så gla i og grave i jorden og se det vokse:)Har plantet noen erteblomstfrø i krukker...bare for og se at det spirer...er så koselig:)Mulig jeg skal på åpningen av Kolsås Hagesenter.....
  Ha en nydelig lørdag...
  klemklem

  SvarSlett
 9. Hei kjære Solveig, og god lørdag formiddag til deg!

  Åh, nå ser jeg at det er alt for lenge siden sist jeg var innom deg! Føler meg litt som en dårlig bloggvenn om dagen. På grunn av at jeg sitter midt opp i en stor omorganisering på jobben, sliter jeg og mine kolleger litt om dagen, og energien er langt ifra på topp. Vet ingenting om jobben min for fremtiden annet enn at jeg har jobb - mine gode kolleger vil jeg miste... Sukk!

  Men, får heldigvis litt energi av å føle at våren er her. Våknet opp til en helt fantastisk flott dag her i Oslo i dag - solen stråler fra blå, blå himmel, og bakken er begynt å bli bar - da snakker vi vår altså!!!!

  Nydelige bilder du viser Solveig, og man kan jo virkelig se at våren er i anmarsj hos dere også - snart er bakken bar... :o)

  Ønsker deg en flott lørdag!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 10. Ååh, så fint du har det igen! Och Norge - det är sååå vackert, oberoende av årstiderna!!!!

  Kraaam!
  -Pia-

  SvarSlett
 11. nydelige bilder fra vakkerty sted ;)

  herlig emd helg,javisst bare så synd en blei sjuk ...stakkars meg, neida men jeg er ingen dame som liker å bli liggende på sofaen men av og til bare må en det da ;(

  klem klem til deg

  SvarSlett
 12. Så flotte bilder du har tatt. Likte spesielt godt det med fjelltoppen! Det er typisk "dramtaisk" vestlandsnatur :) Du får pynte med blomster enn så lenge! Ha en fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 13. Hei.
  For noen flotte bilder hos deg.
  Jeg smiler litt , for jeg bor også på vestlandet, og et er et helt annet "vestland" enn det du viser bilder av.
  Her er bakken bar og tørr, men kald.
  Rart hvor store forskjeller det er i dette lille landet ;)
  Men våren må komme nå , til oss alle.
  Takk for flotte "ventebilder".
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 14. Flotte bilder!
  Likte så godt det med rosene, lengter veldig etter vår og sommer:)
  Og utenfor ligger snø i masser:((

  God søndag til deg!

  SvarSlett
 15. Nydelige bilder :)

  Nå er det en stund siden jeg har lagt igjen et spor hos deg... Så nå var det jaggu på tide... ;)

  Ha en fin søndag!

  Klemmer ♥

  SvarSlett
 16. Må smile litt, ja nå er det visst "sommertid". dere har nok mer vinter enn oss, men her våkner vi til sne annenhver dag :-/
  det går uansett mot lengre og lysere dager :-9

  Ønsker deg en fin søndag :-)
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 17. Hoppas helgen vart fin Solveig! Jag har besökt 5 loppisar, och städat undan vinterpyntet utanför dörren. Kanske helt i onödan för det har snöat rejält här ikväll. Underbara bilder, jag måste uppleva Norge på vintern också nån gång!
  Ha en fin start på den nya veckan!
  Kram Pia

  SvarSlett
 18. Hei!!
  Nydelie sommarbilda og vårførnæmmelsa...her hoill vi på å snye ne`mæn vi står han a`:o)
  Dæ ligg en hæimlaga award tell deg på bloggen min vesst du vil ha...klæm

  SvarSlett
 19. Nydelige bilder!
  God kveld,
  klem Fredrikke

  SvarSlett
 20. Vet ikke hva som har hendt, trodde det var et nytt innlegg fra deg. Men, du jobber kanskje med det. Jeg kikker inn igjen om litt. :)

  SvarSlett
 21. Dear Solveig,
  I hope you are well -
  your pictures are a dream - I love the flowers especially roses - wonderful home - the landscape photos are so beautiful - I can´t get enough to see the first photo -
  I wish you a nice evening - Ruth

  SvarSlett
 22. Skjønne bilder både av natur og inne. Her er det meste av snøen borte, og vi har varmegrader så vi kan vel si at våren har kommet hit.
  En deilig tid vi har foran oss.
  Klem T

  SvarSlett