søndag 24. februar 2013

Vårlig søndag ;o)

Mens mange strener rett på fellet og spenner på seg ski og staver, elsker jeg å se alt annet enn hvit snø når solen titter frem om morgenen. Jeg gjør nemlig det jeg kan for å lete frem vårtegnene og går det ikke an å finne dem utendørs, så skaper jeg stemningen innendørs.

 

Jo, jeg vet at snøen kommer til å falle i større og mindre grad i tiden fremover også, men denne vinterferien med snøfrie områder og strålende sol har minnet meg kraftig på at vi rusler jevmt og trutt mot lysere tider.

 

IMG_2433_Snapseed

 

Jeg må bare dra frem vårkatalogene og drømme meg bort i alt jeg har lyst til å lage i hagen til våren. Det er vel sånn omtrent samme mengden som jeg har hatt på planen de siste 20 årene, men siden jeg ikke rekker mer enn noen få ting hvert år, har utseende på både hage og eksteriør forandret seg en del ganger :)  Da er det jo like spennende hver år, da!

 

 

IMG_7344 til blogg_Snapseed

 

Vårlig mat hører med til vårlige planer!

 

IMG_7349_Snapseed

 

Det gjør så menn deilige kanelboller også;o)

IMG_2409_Snapseed

 

Herlig duftende narsisser i krukke gir skikkelig vårgnist!

 

IMG_2430_Snapseed

Da er jeg klar for vårlige planer! Var det noen som nevnte eksamensoppgave?? Hørte ikke….? Jo, men den får bare vente til senere! Nå er det koseligere ting jeg må lese meg opp på :o)

 

Fortsatt vårlig søndag til deg!

Klem fra Solveig

 

10 kommentarer:

 1. Flotte vårlige bilder :-) Vi får satse på at snøen faller i mindre grad fremover ;-) Det smelter her i alle fall - deilig! Snurrene dine så deilige ut også :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 2. Oh Yes! Snart er vi i mars, og det ER ein vårmånad. Sjølv om vi tåler nokre veker til med snø, og aller helst sol her oppe i fjellet, så frydar eg meg over lysare tider. Det blir ymse vårsaker både inne og ute her også. Høyrer du er begynt på spennande studium. Lykke til! Kunne godt tenkt meg det studiet eg og, vi får sjå....;-)

  SvarSlett
 3. ser ut til at vi har hatt like tanker idag, tanker mot vår og sommer! Selv om vi vet at snø og kulde ikke har forlatt oss for godt, så er det deilig å nyte slike dager med sol og drypp fra taket. Nye blomster i min stue idag, det gjorde godt! Koser meg med å lese blogger idag også, der er det mye positivt og lyst å lese! ha en fin kveld. Nina

  SvarSlett
 4. Dette var friske og vårlige bilder! Falt ordentlig for de vakre løkblomstene dine. Flott mot den blå bakgrunnen. Likte også den friske og friskende maten.

  SvarSlett
 5. Härliga bilder från dej så mycket fint och gott!
  Önskar dej en fin vecka
  Klem kKthirne

  SvarSlett
 6. Nydelig og inspirerende vårbilder:)
  Skal bli godt å ta fatt på våren nå og ser frem til lysere dager:)
  Ha en herlig uke
  Klem Merete

  SvarSlett
 7. Flotte vårlige bilder hos deg ...og jammen er det godt når snøen
  forsvinner.
  Ønsker deg en finukestart min venn
  Klem til deg

  SvarSlett
 8. Gleder meg veldig til våren, jeg og! Men vi får pynte opp inne så lenge; og plutselig er den her!:-)

  Ha ei fin uke!:-) Klem Nina

  SvarSlett
 9. Herlige vårlig stemning!
  Nå går det rette veien...og så deilig det skal bli!
  Har alltid mange planer for vår og sommer...og slik er det nok i år også :)
  Men vi må ha tid til å nyte også....vi har nbare dette livet :)

  ha en fin ny uke Solveig :)
  Klem!

  SvarSlett
 10. Dette var et herlig og ikke minst fristende vårinnlegg. Kanelsnurrer er nok noe av det beste baksten jeg vet om. Ha en fin ettermiddag. Klem fra Maliva

  SvarSlett