lørdag 4. august 2012

Romantisk innramming

Visst ble det både vel og lenge til jeg postet et innlegg igjen! Ferien gikk som en vind med koselige besøk hos både familie og venner sørnorge rundt.

Så var det å finne døgnrytmen igjen,da !  Ikke lett for en som neppe er i seng før to i det ferien setter inn;o))))) Men det går vel denne gangen også.

Dagens bilder går helt tilbake til vårparten ( ikke lenge siden det heller….;o))  I mai fikk jeg gleden av å være med å stelle i stand konfirmasjonen til en herlig og glad jente, som bl.a har den samme lidensakap for scrapping og papirhobby som meg og mammaen hennes;o))))

 

Bilder fra 400D 457 til blogg

 

Det naturlige ble jo da at jeg dekorerte et scrappe-album til henne, i god nostalgisk stil. Dere som har fulgt meg en stund, kjenner nok igjen bildet;o) Synes det uttrykker både skjønnhet og ro….. Passer til en konfirmant.

 

Bilder fra 400D 482 til blogg

 

Forsiden på albumet var i utgangspunktet helt enkelt: en pappplate med en firkantet utskjæring i midten. Her brukte jeg et helt pynteark i romantisk stil, skar ut midten, la et grått pynteark under ( og skar ut etter den opprinnelige firkant-utskjæringen), samt limte på en blonde av en duk fra Stoff og Stil.

 

Bilder fra 400D 400 til blogg

Hvite papirblomster, blonde, splittbinders med blå “diamanter” samt grov hyssing utgjorde detaljene.

 

Bilder fra 400D 429 til blogg

 

Det ble et album med løfte om vår og sommer, og ønske om fremtidig lykke til søte Sunniva;o)))

 

Bilder fra 400D 472 til blogg

 

 

 

Bilder fra 400D 414 til blogg

 

Albumet var laget med tanke på at den unge damen kunne samle hilsner fra sine gjester på den store dagen. Har laget lignende prosjekt tidligere med samme formål, og synes det er spesielt kjekt at folk skriver hilsner på selve feiringen – det hersker alltid en spesiell stemning da og hilsnene en får slike dager kan ikke måle seg med det en elles skriver i et gratulasjonskort. Så kan en scrappe inn minner i forma av bilder etterhvert, ikke sant? ;o)))

Håper dere får kost dere med sommerdagene, kjære venner. Her nytes dagene sammen med familie og venner…..og jammen blir det ikke tid til litt hobbylering også, selv om ho mor er begynt å jobbe……og pusser opp gangen på hytta.  Hadde jo noen planer i hagen også. Nei, dagene går fortsatt for fort;o)))

Klem fra Solveig

Time passed very quickly this summer (specially in my holidays)! I’s too long since I posted in my blog but I hope you’ll forgive me;o)

This scrapping album I made for a yound friend who had her confirmation last May. It’ nice to collect greetings from family and friends right there, on the big day. You’ll never get more cosy words I assure you. An album with lots of love from all your guests makes memories for the rest of your life!

It’s originally an ordinary album with a carving square in the middle. I’ve used some of my cutest laces and some very romantic paper, in addition to paper flowers and brads.

Hope you’ve had a wonderful summer so far! There are far more summerdays to enjoy – have a happy weekend;o)))

 

Hugs Solveig

13 kommentarer:

 1. Virkelig en forseggjort gave til en scrapeglad jente. Du har gjort det så fint. Flott laga og fine foto du har tatt. Koselig at du er tilbake!

  SvarSlett
 2. fanntastisk ! å så lurt å ha en minnebok etter komfirmasjonen sin <3
  dette skal jeg ta med meg på min vei :)
  fi helg til deg fra Eli:))

  SvarSlett
 3. For et kjempe koselig album du har laget og utrolig koselig å få noe sånt:)
  Kjempe idee til andre:)
  Ha en herlig kveld

  Klem Merete

  SvarSlett
 4. Dette albumet var aldeles nyyyyyydelig :-)) Heldig er konfirmanten som har fått dette som minne om den store dagen. Ha en flott helg :-)

  SvarSlett
 5. Kjekt å "se" deg igjen Solveig!
  En nydelig gave...vakkert!! og tenker mottaker ble glad :)
  Ønsker deg en fin augustmåned!

  klem!!

  SvarSlett
 6. Så fin blogg du har. :)) Det er alltid morro å oppdage "nye" blogger, og hit kommer jeg på besøk igjen. Kom gjerne innom meg også. :)
  Mona

  SvarSlett
 7. Semestern går väldigt fort, men jag har två veckor kvar. Så jättevackert album, så roligt och få en gåva som du gjort.
  Den bilden är så fin, och så blommorna och spetsen.
  Ha en fin söndag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 8. Albumet var berre heilt NYDELEG!! Så fantastisk vakkert, forseggjort og ein kjempegod idè å begynne albumet med at alle gjestane skreiv ei helsing til konfirmanten. Dette vart dagens "snakkis" ;) alle måtte sjå og ta på, og konfirmanten sjølv var veldig imponert og takknemlig! <3 Du er berre så FLINK, Solveig!!! <3 Helsing mamma`n

  SvarSlett
 9. Nydeleg album Solveig!

  Veldig enig med mamma til konfirmanten!!

  Og kjekt du er tilbake ;-)

  Nyt siste rest av sommaren!

  klem

  SvarSlett
 10. Helt nydelig album du har laget!

  Jeg har laget den type album til bryllup,
  veldig fint i ettertid å sitte og bla i.

  Ha en fin søndagskveld,
  ikke alltid like enkelt å komme inn i "normal" legge-rutine igjen etter ferien... :O)

  Klem fra Fredrikke

  SvarSlett
 11. Utrolig vakkert laget i din nydelige kjente stil. Et minne for livet å få en slik bok.

  SvarSlett
 12. For noen skjønne bilder, og jeg er bare så imponert over hvor flink du er :) tenk å få et slikt album, det gjør nok inntrykk :) nydelig var det! Ønsker deg en fin dag - og takk for titten på din fin-fine blogg :)

  SvarSlett
 13. Tipper konfirmanten ble glad for dette prakteksemplaret av en album :)

  SvarSlett