søndag 11. desember 2011

Adventstjerne i papirklipp

 

 

 

I fjor hadde en gjeng damer på jobben laget noen vakre julestjerner som jeg falt skikkelig for. De var laget i papir og såg ganske på innviklet ut, spør du meg;o) Men det var de jo slett ikke! Oppskriften jeg har brukt finner du hos denne kreative damen med bloggen Shabby soul. Ta en titt innom og prøvd deg på en stjerne du også – slett ikke vanskelig, men veldig dekorativt!

 

_MG_0109 til bloggen

 

 

 

Hos meg har også noen billige julekuler fra Nille fått servietter på og noen av mine yndlingskuler med sisseleringer hentet frem. Sammen skaper de herlig julestemning;o)

 

_MG_0123 til blogg

 

Nå skal det bakes hvite kakemenn og koner sammen med både tantebarn og egne barn. Veldig kos med tradisjoner;o))

Ønsker deg en herlig 3 søndag i advent!!

 

Klem fra Solveig

13 kommentarer:

 1. Måtte jo selvsagt inn og kikke så snart jeg så at det var kommet noe nytt fra deg. :) Denne stjerna var jo helt fantastisk! Har en søster som er så flink med papirklipp, må spørre henne om hun kan lage meg en slik.:) Nydelig! Du har satt alt i vakkert system også. Flott stylet. Likte den døra stjerna henger på. Vakkert, Solveig!

  SvarSlett
 2. Det var jammen meg ei herlig julestjerne, den skal eg prøve meg på!
  Nydelige kuler også. Ha ein fin kveld og ei flott ny uke. Klem.

  SvarSlett
 3. DET såg vanskeleg ut??? Vakker! Har ikkje sett akkurat slik før? Flott julestemning hos deg! Tusen takk for så fine ord inne hos meg!

  Nyt adventskvelden!
  Klem E :)

  SvarSlett
 4. Det var en spesiell men vakker stjerne og så smart med servietter rundt julekulene da. :)) Har en del julekuler liggende i "skrikende" farger som jeg jammen meg skal lime serv. på jeg også,takk for lurt tips,kjempebra.
  Klem fra Mette.

  SvarSlett
 5. Otroligt vacker stjärna! Kan inte förstå hur någon kan göra sådana!?!?

  Önskar dig en trevlig början på den tredje Advents veckan!
  Klem fra
  -Pia-

  SvarSlett
 6. Rett og slett Nydelig, kjære navnesøster!
  Herlig med stjerna på døra og pynten i forkant!

  Julestemning!
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 7. så utroolig nydelig!
  ha en fiiin førjulstid videre..
  magny

  SvarSlett
 8. Kjempefin stjerne du har laget. Så også en utgave av samme stjerne i stoff et eller annet sted, tror det var vlieselin bak for å stive det hele opp :)

  Ha en fin 3.advent! Klem

  SvarSlett
 9. super fin stjerne!!!!

  lag deg gode førjulsdager :)

  SvarSlett
 10. Fin stjerne. Ser avansert ut ja. Flotte bilder. Hvite kakemenn pleide jeg også å bake med mine barn da de var små :) Nå baker de sine egne ;) Ønsker deg fortsatt en flott adventstid. Klem Merethe

  SvarSlett
 11. Hej vackra norska kvinna! Otroligt fin stjärna och ser verkligen invecklad ut!! Tror att om jag skulle försöka att det skulle sluta med att det osar bränt...smiler. Så vackra kulor du har, de är ju så fina att pynta med och man är nästan ledsen när de skall plockas ner efter jul. Idag startar jag en ny give away. Välkommen in om du har lust!
  Kram Pia

  SvarSlett
 12. I love the way you use paper to decorate!
  I made this star last year and it had a great effect.
  Thank you for share
  Silvia

  SvarSlett