onsdag 23. november 2011

Kos med tekstiler ;o)

 

 

 

Jeg har opp gjennom årenes løp snust opp en og annen trivelig interiørbutikk på min vei;o) Heidi Bo er en av dem. Innehaverinnen er like koselig som den herlige butikken og der fant jeg også noen nydelige vintage servietter som jeg bare måtte ha med meg hjem!

Inspirasjonen til å lage noe hyggelig kommer fort når man ser noe man liker, så her var det bare å benke seg ved hyttebordet og dra frem hobbysakene ;o)

 

 

 

IMG_6826 til blogg

 

 

Det er en stund siden symaskinen har vært i bruk nå, og det er kos å dra frem en bunke med tekstiler kjøpt på Stoff og Stil og lokalbutikker såvel som på loppemarked.

 

 

IMG_6829 til blogg

 

 

 

Lydbøker/digibøker er ofte i bruk mens jeg jobber – det gir en spesiell ro og får skuldrene til å senke seg. Den gamle radioen med hørespill på eteren gjør også susen mens jeg starter med å gjøre om en løper fra KID til en håndarbeidspose;o))

 

 

 

IMG_7037 til blogg

 

 

 

Servietten blir festet på stoffet med decopagelakk både over og under motivet.

 

 

IMG_7035 til blogg

 

 

 

Det gjør ingenting om motivet ikke blir helt glatt. Et ujevt motiv skaper bare liv og en følelse av nostalgia. Et kosearbeid må selvsagt få ordet KOS trykket på med sjablong og sort maling;o))

 

 

IMG_6886

 

 

 

Linposen passer fint inn i det litt julete miljøet ved det gamle vinduet. Kremmerhuset laget jeg for et par år siden av papirtrykk med gamle aviser fra nærmiljøet;o)

 

 

 

IMG_6958 til blogg

 

 

 

Posen er foret med ton-i-ton stoff. Snorene er sømkanten som er klipt av løperen;o)

 

 

 

IMG_7025 til blogg

 

 

Nå er det snart første søndag i advent, dere.  For meg gjør juleforberedelsene til at mørketiden går unna i en visst fart – det er jo ikke lenge til sola snur heller;o)))!

Håper du som jeg finner glede i gjøremålene som nå ligger foran oss frem mot jul. Jeg har samme mål som jeg alltid har på denne tiden av året; nemlig å gjøre akkurat så mye som jeg rekker og å kose meg underveis;o)))) Du skjønner, jeg har flere planer med disse serviettene, så det er bare å ta maskinen fatt igjen!

 

Klem til deg fra Solveig

I found some very beautiful napkins in the lovely store Heidi Bo. Off course I had to use them in my Christmas projects! With a little bit of decopage glue and black paint, my table cloth turned in to a bag for hobby projects;o)

I hope you’ll find as much joy as me in decorating and making things for Christmas in the following weeks. Wish you creative days of November.

IMG_7011 til blogg

 

 

Hugs Solveig

18 kommentarer:

 1. Dear Solveig, very nice decoration.
  Pleasant Advent
  Iva

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg, Solveig! Jeg er virkelig imponert over det flotte du får til. Denne håndarbeidsposen var super! Så fint med den servietten, og de nydelige rysjene på. Herlig bilde av radioen og skinnet. Så lunt og fint. Nydelig og inspirerende!

  SvarSlett
 3. Koselige bilder som alltid her hos deg solveig!!
  Nydelige tekstiler!!
  Nå i adventstiden må vi unne oss litt kos...og gjøre det vi rekker på ja :o)

  ha fine novemberdager :o)

  SvarSlett
 4. Så moro å se dine kreative påfunn, kjempefin pose du har sydd! Serviettmotivet gjør seg veldig godt her. Kos deg videre med juleforberedelser :)

  SvarSlett
 5. Snakk om kreativitet!
  Så utrolig vakkert du gjør alt:))
  Inspirerende og flotte bilder med herlig stemning,me like!
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Så lekkert det ble!
  Flink du er
  Klem

  SvarSlett
 7. Så nydelig posen din ble, kjempelurt å sy den av linløperen :) Har sittet ei stund og lest meg opp på bloggen din, så mange fine innlegg og bilder :)

  SvarSlett
 8. Den posen ble nydelig. Visste ikke at man kan bruke depocage på stoff. Kjempelurt, må prøves.

  Ha en super torsdag

  Klem Bente

  SvarSlett
 9. Åhhhh så fint du gjort!!
  Vad duktig du är!
  Ha en fin dag
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 10. Ja du kan trylle du:)Nå kommer en venninne en hel dag der vi skal sy...det blir spennnede:)'ha en fin dag
  klemklem

  SvarSlett
 11. Du er virkelig en tusenkunstner du!
  Posen din var kjempefin:)
  Ha en flott Torsdag!
  Klem Catharina

  SvarSlett
 12. Den ble fin! Vakker serviett du har brukt. Jeg klør i fingrene etter å tusle ut i Rødstua å være kreativ, men det kan jeg ikke nå :) her males det på for å bli ferdig. Godt å ikke stresse til jul.;) Her har vi handlet mange julegaver allerede og har listen klar for resten også. Så tusles det videre mot en vakker tid, full av barnlig juleglede innabords. :) ha en fin dag. Klem Merethe

  SvarSlett
 13. Helt nydelig! Så flink du er, og lekre bilder som alltid.
  Ønsker deg en fin kveld,
  Klem T

  SvarSlett
 14. Så fint det ble - var ikke klar over at man kunne bruke decopage på stoff jeg, så nå lærte jeg noe nytt :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 15. Flot linnedpose du fik lavet ud af løberen Solveig, den er både nyttig og fin at se på! Jeg undrer mig altid over hvordan folk får servietter, tryk og andre fine ting på tekstiler, måske skal man bare kaste sig ud i det!??
  Håber du får hygget dig med juleforberedelserne, klem fra Helle

  SvarSlett
 16. Nå daler engler og ballerinaer ned her hos meg altså - DE serviettene var vakre Solveig! Og hva du gjør med de!! Oioioi - det er jo så usigelig vakkert! Ja den kreativiteten din er ikke bare kreativ, men himla skjønn! Jeg blir så inspirert her - HVER eneste gang!! Jeg er stor fan av stilen din - også det der med å ta det man rekker og kose seg underveis - digger det!
  Må du ha en vidunderlig 1.adventhelg!! - og tid fremover!!
  Stor varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 17. SÅ vakkert!!

  Ha en fortsatt fin helg!

  KLEM KLEM
  anette

  SvarSlett
 18. Så fin pose. De serviettene var utrolig nydelige. Noe annet enn englebarn og nisser er velkomment her i alle fall.En ballerina er jo nydelig.
  Takk for god bedring kommentaren.Satte pris på den vet du.Er tunge dager nå og ja som du sa kreative sjeler synes det er vanskelig å sitte stille ja. Stor stor kjempeklm!

  SvarSlett