torsdag 20. oktober 2011

Norsk design og standhaftig skjønnhet:o)

Jeg elsker ting og tang med teksttrykk på;o))) Enten det er tekstiler, bilder eller kopper og kar, synes jeg det er spennende med forskjellige tekster. Spesielt liker jeg den nostalgiske skrifttypen, gjerne lettere henslegt og ikke helt “etter boka”;o) 

 

 

 

 

Har kjøpt ting med både franske og engelske tekster, men jeg ble veldig glad da jeg her om dagen kom over noen kaffelatte-krus i norsk design.  Og så er det litt kos når en enkelt og greit får noe ut av det som er skrevet ;o) Det fine er at de slett ikke var dyre heller….

 

 

IMG_5834 til blogg

 

 

Madame interiør er norsk desig og på kruset står det et lite ordtak; Utsett aldri til i morgen hva du kan nyte i dag. Den beste tiden er nå.

 

IMG_5966 til blogg

 

 

 

 

IMG_4362 til bloggo

 

 

Disse rosene er nok ikke norske, men Austenrosen English garden er en av de fineste rosene jeg har hatt i hagen min!  Den blomstrer faktisk ennå selv om vi skriver oktober og har faktisk overlevd 72 regndøgn etter siste remontering – noe som vi kan si er godkjent;o)

 

 

IMG_4305 til blogg

Spendt kikker jeg etter denne skjønnheten hver gang jeg kommer ut i hyttehagen min. Fargen varierer nemlig fra hvit/orange, innom rent gul farge og over til rosa/gul som dere ser her. Det er nesten utrolig at det er samme rosen! Spennende er det i allefall hver eneste gang den blomstrer. Jeg bare elsker roser som tåler en regnskur og 50…….;o))))

Standhaftig skjønnhet

 

IMG_4363 til blogg

 

 

 

 

IMG_5959 tl blogg

 

 

Vel tilbake i varmen og høstkosen ved en durende gammel ovn, skal jeg kose med interiørblader og en deilig cappuccino i mitt nye krus;o)

 

 

IMG_6014

 

Ønsker dere nydelige høstdager. Kos dere - grip dagen!

Klem fra Solveig

 

I love things with beautiful nostalgic text and was very happy when I found these caffelatte cups in Norwegian design! Madame Interiør has many lovely things to offer – visit their pages and see for yourselves;o)))

Last year I bought some roses I wanted to try in my garden. The winter was rough and I was afraid they all would die. But they lived and one of them – Austen’s  English garden -  has really impressed me! Much because the colours goes from golden to peach and I can hardly believe it’s the same rose each time I see the georgeous big flowers;o)

Wish you all a lovely thursday!

 

Hugs Solveig

23 kommentarer:

 1. Ble så glad da jeg så nytt innlegg hos deg, Solveig! Er så kjekke innlegg du har. Jeg falt helt for de lattekoppene. Ekstra gøy at de er norske også. Flotte var de, og passer godt til høst og vinter. Så herlig med ordtaket på. Har ikke sett slike før. Flotte bilder, som jeg virkelig koser meg med. Nydelige roser også, som blomstrer sent i oktober. :) Har faktisk noen hvite roser som blomstrer i hagen her.

  I år kommer det julereportasje fra Ingeborgstua. :)) mer om det i bloggen min. :)

  SvarSlett
 2. Flotte krus,og skjønne roser..
  >Her i heimen males det bare for tiden,og redekoreres litt:)
  ha en nydelig dag
  klemklem

  SvarSlett
 3. nydelige bilder. jeg og liker det med tekst. lekkert. kan jeg spørre hvor disse krusene er kjøpt?
  flotte roser også. blomstrer på trass ;-)
  klem TOVE

  SvarSlett
 4. Så snygga muggar vill ha!!!!!
  Ha en fin dag!
  Klem Kathrine

  SvarSlett
 5. det er så vakkert å komme til bloggen din :)

  lag deg en god torsdag!

  SvarSlett
 6. Flotte kopper og nydelige roser :-) Enn at en og samme rose kan variere sånn i farge da - herlig :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Ja, sandt nok Solveig tiden skal man værne om. Ser vi begge har tiden som tema på den ene eller den anden måde.

  TÆNK..at du stadig har så smukke roser blomstrende i din have, det ser ud til at være roser af høj kvalitet og modstandskraft. Ville ønske jeg selv havde disciplin nok til at være kategorisk i min egne have som er et stort mess!

  Nyd aftenen, ven!...klem Helle

  SvarSlett
 8. Ååååh, jeg elsker krus. Og disse var jo superskjønne med norsk (!) ordtak på. Tror jeg må skaffe meg ett par slike!
  Ha en flott torsdagskveld.
  KLæm Susanne

  SvarSlett
 9. Kjempefine krus....er også så glad i tekst :o)
  En tøff kasse har du her også.
  Nydelige roser ...her blomstrer en og annen.....
  De engelske liker jeg også, spesielt de som dufter :o)
  Vi trenger visst rosesorter som tåler ruskevær ja....synest New Dawn gjør det også!

  SvarSlett
 10. Var mye også her hos meg i dag......hihi...

  ha en fin helg Solveig :o)

  SvarSlett
 11. Lekre krus...og for noen nydelige roser....
  Ha en superfin helg og nyt dagen!
  klem Ragnhild

  SvarSlett
 12. heisan skjønne Solveig..

  lenge siden sist nå.:tida rekker ikke til å ta runder hos dere... Savner det veldig...Men ekstra koselig når jeg først får dte til

  og man blir aldri skuffet når man kikker inn hos deg..

  så fine krus og viktige ord...

  Ja tenk at rosen står enda.. Hos meg blomstrer også et par roser... holder seg fast...

  Men det tar nok snart slutt..

  Ønsker deg en fin helg

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 13. Jättefina latte-muggar med text på, och så är dom ju så goa och varma och hålla i när det inte är öron. Har haft flera nätter med minusgrader här, men en del rosor blommar flitigt i alla fall. Jättevackra bilder här hos dig.
  Ha en skön helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvarSlett
 14. Synes også det er fint med tekst. Gjelder både klær og interiør. Flotte roser du viser. Det er nesten litt trøstende å lese om andre som har opplevd mye regn. Her på nordvestlandet har vi fått i bøtter og spann den siste tiden.

  SvarSlett
 15. Så delikate bilder og herlige lattekopper ! Selv om det regner og blåser ute, så kan jeg like høsten også med innekos :-) Nydelige roser, godt at de kan fortsatt nytes ! På denne tiden ifjor kom første sneen,..

  Ønsker deg en fiiin helg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 16. Ja det var veldig fine kopper. Imponert over rosen din dog.Fylte roser tåler nemlig regn mye dårligere enn enkle. Pakk den litt inn til vintene så er du mere sikker på å beholde den. :)

  SvarSlett
 17. Love, love, love, that rose! Christie

  SvarSlett
 18. Underbara koppar, med en text så sann...och som vanligt tar du ju foton som gör att man måste scrolla upp och ner flera gånger. Ljuvliga rosor också, som måste gilla regn... Här har jag en som troget blommar trots frostnätter. Nu blir det en tur och träffa lilla barnbarnet...längtar.
  En fortsatt fin helg till dig och familjen.
  Kram Pia

  SvarSlett
 19. Hej underbara Solveig! Så många tack för din hälsning och din blogg är lika fantastiskt som jag minns den...ja ännu bättre! Vilken underbar ros!!! English Garden ska jag lägga på minnet ... finns inte hos Annalunda men det förstår jag ju att den borde!

  Kram Annie

  SvarSlett
 20. Hei Solveig!

  Tusen takk for dine koselige ord :) Setter stor pris på DEG :)
  Utrolig vakre rosebilder!!! Likte kjempegodt krusene dine.
  Ha en fin ukestart.

  Mange klemmer fra Maia

  SvarSlett
 21. Så koselige de koppene var!! og fantastiske bilder av rosene!
  Ha en flott uke vennen!
  klem

  SvarSlett
 22. Atter en gang er jeg imponert over de Vakre bildene du tar.. Nydelig.. Måten du setter ting sammen på.. og så mange vakre ting du har..
  Rosen din i hagen som har overlevd det meste.. Er Utrolig Vakker.. og de krusene fra Madam var lekre altså..

  Har du noe greie på opppussing av kommoder.. Jeg har akkurat grunnet en Beito kommode og en gammel blå kommode hvit... som hadde sett bedre dager.. Jeg vil ha de hvite.. Men hvilken maling skal jeg bruke.. fargekode og type blank eller matt.. ? Jeg har desverre ingen anelse..
  Kan du hjelpe meg?..
  :o)

  SvarSlett
 23. Det er lett å nyte når man kommer innom deg Solveig - som alltid de nydeligste bilder!!! Skjønne kopper du har fått deg, og en type jeg aldri før har sett :)

  Hi, hi - godt å høre at du også er begynt å tenkt jul, ja det er jo på tide nå, bare 2 md igjen, og det er myyye som skal gjøres...;)

  Ønsker deg en fin kveld videre!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett