torsdag 29. november 2012

Desember ;o)))

 

 

I morgen entrer vi en av årests koseligste månender! Vel, i allefall synes jeg det;o)

 

 

 

I helgen skal jeg kose meg med pynting av nyoppusset gang! Vel, den er ikke helt ferdig, men langt på vei klar til å nytes er den i alle fall.  Skal bare få ferdig en smart lite skap først…. Bilder kommer etterhvert ;o)

 

 

 

Tid til å slappe av og kose seg med en god bok og en rusletur i skogen skal det også bli en råd med. Viktig det når uka har vært travel….. 

 

 

                          

 

I fjor lagde jeg  hjerter av fuskepels og decopage. Skal tro hvor inspirasjonen bringer meg denne månenden…?

 

 

I helgen tenner vi det første lyset i advent. Mottoet for julemånenden kan ikke være mindre enn teksten her tilsier: Wish it, Dream it, Do it! La adventstiden få krype under huden på deg og gjøre drømmer til virkelighet ;o)))

 

Ha en flott helg!

Klem fra Solveig

 

søndag 25. november 2012

Mens vi venter…..

Hu-hei, som dagene går frem mot advent! ;o) Denne helgen har jeg tilbrakt på hytta med malekosten i hånd. Du vet, når en først har bestemt seg for noe…… Og jeg har altså bestemt meg for å male tak og gulv i gangen! ;o)))))

 

          IMG_9447 til blogg     IMG_9432 til blogg

 

Så mens skuldrene verker og blemmene brer seg i håndflatene, står jeg med et smil og planlegger hvor fint det skal bli til jul!! ;o)

 

IMG_9473 til blogg

 

Må ha noen røde detaljer til jul…..akkurat som elles i året. Duken med Solbergets initialer henger fremme på forskjellige steder i det gamle huset.

 

IMG_9301 til blogg

 

Så mens grunningen tørker, finner man frem til enda mer inspirasjon, som igjen fører til enda flere planer ;o)))

 

IMG_9297 til blogg

OK da, litt snoking i pepperkakeboksen til yngstemann blir det også tid til. Men nå er det natta og i morgen er det jobb…..og så tar ho mor landeveien fatt for å male enda et strøk med lysegrått på ganggulvet på hytta ;o)))))

 

Ha en flott novemberuke, folkens!

Klem fra Solveig

søndag 18. november 2012

Vinterlig inspirasjon

Nå som vi passert midten av november, kjenner jeg at juleinspirasjonen har nådd meg og jeg lengter etter å ta til på adventstiden ;o)

 

IMG_9782 til blogg

Som vanlig er hodet fullt av ideer og tanker om hva jeg kunne tenkt meg å gjøre, og det blir ikke mindre av å dykke ned i en av de mange interiørbøkene som er komt ut i forbindelse med julen!

 

IMG_9813

 

Jeg skulle definititiv hatt mye større hus….og hage…..og uthus. Er helt sikker på jeg kunne ha klart å fylle flere rom, ja ;o)))

Jeg liker så mange forskjellige stiler og så mange typer møbler, men du vet – det råker til å bli fullt rundt ørene når en skal prøve å leve ut disse ideene ( i allefall ifølge min mann ;o)))))))

IMG_9757 til blogg

Adventsgleden er ikke blitt mindre av at det har komt en koselig pakke i posten. Heldige meg ble vinner av dette herlige kremmerhuset ( med nam,nam i ;O))) laget av min gode bloggvenn i Alvas hobby! Tusen takk til deg, Alva!

Jeg setter pris på hver eneste ting/gave jeg har fått eller kjøpt av mine bloggvenner. Det minner meg om hvor mange koselige mennesker jeg har komt i kontakt med etter at jeg startet å blogge for noen år siden.

 

        IMG_9835_Snapseed      IMG_9851_Snapseed

        IMG_9860_Snapseed  IMG_9763

 

Det er unektelig deilig å ta med seg en kopp med vanilje kaffelatte ( hvordan visste du at jeg elsker denne smaken da, Alva? ;o))) og krype opp i sofen med den herlige boken Sanselig Jul og kikke på alle de koselige bildene fra mange av mine bloggvenners hjem……og bare la inspirasjonen fylle hodet og hjertet med glede.

Og du; husk å nyte uken som ligger foran deg – la deg inspirere av naturen og andres ideer……..mens du lytter til din favorittmusikk. I allefall av og til, innimellom alt det andre som må gjøres. Det gir overskudd, ser du :o)))))

Klem fra Solveig

 

mandag 5. november 2012

Avstemte farger…….

 

………… skaper en rolig stemning i hjemmet mitt for tiden.

 

På tide å “tune” seg inn på pakkepost og gaver til familie og venner og da trenger jeg litt jeg ro i heimen;o) Lister skal skrives, kort lages……. for ikke å snakke om alle julegavene som skal bli ferdige.

Vel, et sted må man jo begynne og dette gleder jeg meg til;o))))

IMG_8839

Mye av det som finnes i mine kjøkkenhyller, er fra Gjenbruk. Her er det kun skålene øverst til høgre og kurven med Greengate-koppen nederst til venstre, som er av nyere dato;o)

IMG_8875 til blogg

 

Jeg koser meg skikkelig når jeg får dekorere og bruke kreativiteten til å skape noe med papir. I fjor dekorerte jeg like godt konvoluttene som julebrevet. Det fikk jeg mange koselige tilbakemeldinger på, så jeg prøver meg på nytt i år med samme stilen ;o)))

 

IMG_8889

 

 

IMG_8895 til blogg ene

Håper DU får en kreativ uke, min venn! ;o)

 

Klem fra Solveig