mandag 28. mai 2012

Vårlig eleganse i varme omgivelser;o))

 

Håper dere alle har hatt en flott pinse!

Vi gikk fra 5 kjølige varmegrader til 25 herlige “tropegrader”, og jammen er det til å leve med;o))!!! Noe så herlig som å ligge i hengekøya og lese bok innimellom grilling,  lettere hagearbeid og barn med vanngevær (!) Nei, dette ønsker vi ikke gi slipp på så lett (selv om de truer med kaldere dager)!!

 

Når varmen kommer må man jo dra ut alt dill og dall fra stua og kose til litt, ikke sant?;o)  Lykta er en julegave fra mine foreldre – synes den er er så vakker at jeg bruker den både ute og inne.

 

IMG_4871 til blogg

 

Ut på verandaen med kjøkkenserviset – nå skjer matlagingen utendørs;O)

 

IMG_5032 til blogg

 

Ikke akkurat peoner fra hagen min dette, men de ser ut å ha klart seg i beddet så det blir spennende å se hvordan fjorårets Sarah Bernardt springer ut i blomst;o)))

 

IMG_4921 til blogg

 

En hortensia med mange knopper – skal bli spennende å se den i blomst!

IMG_4973 til blogg

 

Peoner er en av mine yndlingsblomster!

IMG_4852 til blogg

 

Noen elegante blomsterstøtter er satt opp til dekor for anledningen, men det er ikke meningen de skal stå her. Så var det alle disse prosjektene mine, da. Når skal jeg få tid til å sette dem ut i livet? Hmmm, men jeg har en spesial plan med dem, det er i allefall sikkert;o))))

 

IMG_4934 til blogg

 

Det fine med egen hage og/eller veranda, er at man kan møblere og forandre så mye man orker. I dag ser det slik ut, men kanskje ikke i morgen?;o)

 

Flott uke til deg, min venn!

Klem fra Solveig

søndag 20. mai 2012

En liten hilsen…

 

Jeg liker helst å være litt i forkant med både hjemmelagde kort og egendekorerte gaver, men det siste halvåret har vært skikkelig hektisk ( noe som også merkes her på bloggen dessverre), og kortlageret mitt har minket betraktelig. Egentlig ikke noe å bekymre seg for – det betyr jo bare at jeg har hatt flust med anledninger til å vise noen at jeg setter pris på dem, ikke sant? ;o)))

Å lage små søte tags er slett ikke dumt, de er gulla gode å ha til smågaver, men også som en liten hilsen i hverdagen.

IMG_4379 til blogg

 

En enkel boks av papir ble også til da en venninne fylte år i begynnelsen av april. Disse kan en bare lage mange av – de kommer alltid til nytte;o)

 

IMG_4416 til blogg

En liten vintage -gave ferdig dekortert til en herlig jente som elsker det nostalgiske – akkurat slik jeg gjør;o)

Ønsker dere en flott søndag og en herlig uke fylt av deilige varme solstråler;o)

Klem fra Solveig

tirsdag 8. mai 2012

Våren i Paris ;o)





Nå har jeg sprunget mellom solstråler, haglebyger, snøstorm og atter plutselig fuglesang og vårfornemmelser, og på beste evne prøvd å redde blomstene jeg så optimistisk satte ut som følge av at fuglene kvitret at det var vår!

Nå får blomster være blomster og bestemme seg for om de har tenkt å overleve kulden eller ei, for nå reiser jeg på jentetur til vårlige Paris! ;o)))))))) Juhu!








På hobbyrommet blomstrer vårstoffet jeg har kjøpt inn i min lengten etter farger og lysere tider. Men det ligger godt, det.....og venter til jeg kommer hjem igjen.  Men vintage-handlenettet jeg sydde for et par år siden skal få følge med på reisen. Det passer sikkert inn i romatiske Paris;o)))








Med ønske om en nydelig våruke. Håper solen skinner på deg!


Fransk klem på begge kinn
fra Solveig ;o)