torsdag 28. mai 2009

Og litt flere bryllupskort…:-)

IMG_8144

Litt herlig å strø om seg med pynt og dill en gang i blandt og når det gjelder bryllup, er det jo lov å “ta av” litt :-)

Her har jeg laget det meste av bakgrunner selv med Distress Ink. Har elles brukt blonder, Mullberry Gardenia blomster, og Mullberry roses.

IMG_8126

IMG_8132

 

 

 

 

Kortene  er også pyntet inni og fra tid til annen vedlagt et koselig dikt. Bildene er fra Flikr.

Ikke dumt å ha papirhobby å ty til når  regnet høljer ned, noe det jo ikke så skjelden gjør her på vestlandet… Da blir jo de kveldene koselige også! Nå er jeg så heldig at jeg har gode venner og kollegaer med samme interesse og da blir jo hele seansen skikkelig sosial i tillegg :-)

Nå er det snart sommer, folkens !!

IMG_4080 

IMG_1508

Så deilig med sol og varme! Rhododendron Cunningham White og brudespirea blomstrer iherdig side om side. Bildet av syrinen er  fra i fjor sommer – litt “schabby chic” den også på dette bildet, men da står den jo i stil til resten av inventaret i og rundt vårt gamle hus….

Et gammelt kjøkkenbord……

IMG_4197 IMG_4516

……fikk ny renesanse med litt maling:-) Når fungerer det som hagebord, et sted å sitter og drømme seg bort i tidlige morgentimer ved “hytta”. Bordet ble kjøpt for kr. 100,-  på Gjenbruksbutikken i byen. Jammen koselig at det finnes slike steder der en kan finne noen “lopper” uten at det koster mer enn det smaker. Og så synes jeg det er mye av  sjarmen. Koser meg skikkelig  når jeg finner noe  gammelt som kan skape et nytt  mijlø. De har sin helt egen sjarm og passer utmerket til et hus fra 1700/1800-tallet :-)

onsdag 27. mai 2009

Bryllupskort i vintage-stil:-)

IMG_8119

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her har jeg brukt bazil, pynteark, embossing, bonder, Mulberry roser og annen pynt. Bildet er hentet fra nett (Flicr).

tirsdag 26. mai 2009


Synes det er gøy å sy og da spesielt interiørartikler:-). Putetrekkene ble til et par uker før jul i fjor og i sammen slengen ble det laget noen med julemotiv. Har brukt bilde fra nett og printet ut på dertil egnet ark fra Panduro. Dette ble strøket på. En alfabet-sjablong og litt tekstilmaling gjorde susen på den andre puta.

mandag 25. mai 2009

Koselige interiørdetaljer:-)

IMG_8051IMG_7992

Den vesle lampa ble kjøpt på tur til en god venninne i Kristiansand i fjor høst:-). På Annas Rom utenfor byen hadde de utrolig mye fint som passer ypperlig inn i den koselige Landstilen! Hjertet var også en av “skattene” jeg fikk med meg derfra.

Litt broderi….

IMG_7946 IMG_7944

Tekstiler med broderi hører vel hjemme i en rødmalt stue ved fjorden og et sted skal jo plastposene oppbevares :-). Motivet er tegnet på og sydd for hånd.

søndag 24. mai 2009

Klematis som slynger seg oppover langs det gamle eldhuset….

IMG_7826IMG_7822IMG_7964 IMG_7828

EGENPRODUSERTE KORT.....

Kortene er laget av Bazil, stemplet og embosset, bilde fra nett (Flickr), tekst, og sløyfebånd.

GJENBRUK.....


Fant en liten kasse på Gjenbruk. Med litt maling passet den inn i stilen:-)

torsdag 21. mai 2009

Hjemmelagd kort.



Å lage kort og album ved å boltre seg i papir og stempel, er også en kjær hobby....:-)

Her har jeg brukt bazilpapir og laget bakgrunnen selv med stempel fra Heidi Swapp, Dristress Ink, blank embossing tekststempel.  Motivstempel er fra Sarah Kay.

onsdag 20. mai 2009



Interiørmessig er landstil, og da helst den franske landstil, mitt hjerte nærmest. I 2005 var vi heldige å få kjøpt et gammelt hus ved fjorden. Vi vet ikke sikkert hvor gammelt huset egentlig er, men det ble flyttet i 1887, så det eksisterte i allefall før den tid. Siden vi overtok det, har vi restaurert det sakte men sikkert, for å beholde mest mulig av husets "sjel".Et skikkelig langsiktig, men veldig kjekt og koselig prosjekt:-). Huset bruker vi som fritidsbolig/hytte og ligger bare 40 min. kjøring fra hjemmet vårt-akkurat passe avstand til at vi får brukt det skikkelig masse!

tirsdag 19. mai 2009


Så ble det blogg på meg også, da! Nå har jeg over lengre tid latt meg imponere over alle de fantastisk flotte bloggene og dyktige menneskene som står bak disse, så prestasjonsangsten kiler i nakken. Men et forsøk får jeg vel gjøre:-)

Velkommen til min blogg om alt fra hus, hytte og hage til diverse hobbyprosjekt!